Tanfolyam ötletek 2020-ra

Tavaly nagyon sok online tanfolyam után csorgattam a nyálamat, de valahogy sosem volt jó az időzítés, nem volt elég likviditásunk, ad hoc jöttek a lehetőségek és nem akartam felelőtlenül dönteni… végül semmiből semmi sem lett. Eldöntöttem, hogy idén másképp lesz.

Már tavaly elkezdtem minden hónapban félretenni egy kis pénzt, hogy ne más projektekkel és aktuális gondokkal versengve kelljen meghozni beruházási döntéseket, és most, hogy a téli mélyrepülés után az egészségem is kezd talán helyreállni (erről bővebben írok majd, ha eljön az ideje, de aggodalomra semmi ok!) és a napok átvészelésén túl is a jövőbe tudok nézni, átböngésztem a katalógust, és felvázoltam magamnak az elkövetkező hónapokat.

A munkahelyemen is nemrég küldték körbe az első félév képzési tervét, így szuperül látom egymás mellett, hogy hogyan fogok fejlődni a munkámban és a magánéletemben.

A terveim…

… TAVASZRA

… NYÁRRA

… ŐSZRE

Ha a linkekre kattintotok, láthatjátok, hogy minden tanulmányi céltartalékomat Susannah Conway bankszámlájára kívánom allokálni. ‘:D Susannah teljes e-kurzus katalógusát itt találjátok.

Egy további közelgő projekt (úgymond) a jövő héten kezdődő Nagyböjt. Az én böjti fogadalmam a cukor- és édességböjt tartása, és emellett megpróbálom elmélyíteni a meditációs gyakorlatomat azáltal, hogy minden nap hosszabb meditációkra vállalkozom. (Az álom cél a napi 1 óra lenne, de nem akarok betarthatatlan fogadalmakat tenni.)

Nektek vannak tavaszi terveitek?

(És nem, semmi szégyen nincs abban, ha nincsenek — a késő őszi és téli terveim abból álltak, hogy remélhetőleg fel tudok kelni holnap és be tudok menni dolgozni. Az élet ritmusa fentek és lentek váltakozása, nem állandóan tipi-topi módon összerakott terveké. ;))

Hírdetés

Tanfolyam ötletek 2020-ra” bejegyzéshez ozzászólás

 1. szerintem bátorságot veszek hozzászólni most :thinking:
  tavaszi tervem az, hogy elkezdjek blogot írni :3 régi vágyam belekezdeni ebbe, és egyik régi példaképem az te vagy.
  csinálom amúgy a camp hunót, most még az a cél, egy 30k, utána jöhet a tavasz :3
  golden thread appal elkezdtem mostanában napi kártyákat húzni, ezen kívül szeretnék majd többet olvasni külön-külön a kártyákról, a spreadekről, aztán gondolkodom azon is, hogy saját tarot decket festek, de az még nem tavaszi terv~
  szeretném rendszeresebben vezetni az álomnaplómat, és szeretném az eddig lejegyzett álmaimat visszaolvasni, elemezni, és saját álomfejtési módszert kidolgozni azok alapján, hogy hátha találok visszatérő motívumokat, amik általában hasonló dolgokat jelentettek, hasonló érzéseket keltettek bennem.
  szeretnék többet rajzolni és festeni digitálisan, aztán lassan tréningelni magam arra, hogy gyorsabban tudjak dolgozni, mert hosszútávú célom az, hogy majd commissionölhessek, hogy másoknak rajzolhassak majd~

  • A Golden Thread nagyon jó! Az álomnaplóról épp a héten beszélgettünk a munkahelyemen, hogy jó lenne… de egyszerűen nem tudom elköteleznj magam mellette. 🙈 És aww, köszönöm! Jó mulatást a bloghoz! Ne tedd magasra a mércét és ne szabotáld magad! Jó lesz! ❤️

 2. Visszajelzés: KEEP CALM AND kertészkedj a győzelemért! | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s