Inspiráló nőket keresek!

Tegnap este sebtében gondolkodtam azon, hogy milyen képet osszak meg nőnap alkalmából az új bullet journalos instagram fiókomon. Aztán eszembe jutott, hogy fellapozzam a régi Badass Women Challenge oldalaimat.

Ha még emlékeztek, ez a kihívás arról szólt, hogy a kihívás gazdája minden hónapban megosztott egy listát olyan történelmi vagy kortárs nőkről, akik inspirációként állhatnak előttünk, és a nevüket, történetüket bármilyen formában (akár szépírás gyakorlatként, festményként, napló ihletként, vagy csak egy post-itre firkált idézetként) felhasználtuk és megemlékeztünk róluk.

Sajnos a kihívás már nem él – de miért is tartana vissza ez attól, hogy ahogy az eddigi naplóimban is szántam néhány oldalt az inspiráló nőktől gyűjtött idézeteknek, gondolatoknak, a mostani naplómban is nyissak ilyen oldalt?

Ezért a segítségeteket kérem: kérlek, írjátok meg kommentben olyan (hazai vagy külföldi, kortárs vagy egykor élt) nők neveit, akiknek az életét, munkáját, gondolatait inspirálónak tartjátok és úgy érzitek, épülésemre szolgálna (és persze bárkiére, aki erre jár :)), ha fellapoznám a wikipédia oldalukat vagy rákeresnék a gondolataikra.

Köszönöm előre is! ;)

Hírdetés

Inspiráló nőket keresek!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia! Nézz utána Czigány Ildikó-nak. WMN YouTube csatornán van egy “Én életem…” kezdetű videó sorozat. Olyan sokszor mosolyog és nevet, amikor a hivatásáról mesél! Érdemes megnézni. Kitartás, akaraterő, emberfeletti teljesítmény: Lubics Szilvia hosszútávfutó. Úgy összességében csodálom a hosszú távon futókat, az ő befutásait már megkönnyeztem néhányszor. A nő aki megélni a nőiséget és megénekli, megosztja velünk: Palya Bea – vele készült, és a saját videóit is érdemes megnézni. Törőcsik Mari – a humora, azt imádom. Nekem most ők jutottak eszembe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s