Hiatus

[SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION]

Ahogy észrevettétek, az elmúlt majd’ két hétben egy kis kényszerű távolléten voltam, alaposan földhöz vágott egy jó kis influenza… (Remélem, senkit nem fertőztem meg a workshopon :) – aznap még épségben hazaértem, másnap már lázasan támolyogtam haza a munkahelyemről…)

Ha már így alakult, egy kicsit meghosszabbítom a hiatust, szánok egy kis időt a testi-lelki-(rutinbeli-alkotói) feltöltődésre. A blog így bizonytalan ideig még zárva marad, de ígérem, újult erővel visszatérek! :) Addig sem tűnök el a föld színéről, kövessetek instagramon!

img_2430

[ENGLISH VERSION]

Hey guys, as you maybe noticed, I’ve been on a non-planned hiatus in the last two weeks or so – I had a more or less serious flu and was useless most of the time.

But I decided to make this hiatus officially a bit longer and give myself time to recharge my batteries – in body, mind, routines, creativity and all. So my blog stays closed for a while, until I’ll be back with renewed energies! Take care, and until then, you can follow me on instagram!

Hírdetés

Hiatus” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia,
    erről a szóról, hogy “hiatus” nekem rögtön a hiatus hernia jut eszembe, a tanulmányaimból, ami a rekeszsérv latin neve. Huhhh…Hát örülök, hogy ha ez a hiatus inkább egy szünetféleség. Ezt a fránya influenzát én is benyeltem, aztán pár napra rá követett a férejm. Én is végül itthon maradtam egész hétre. Most már sokkal jobban vagyok, de háziorvos azt mondta, ki kell pihenni. Gyógyulj meg mihamarabb! Várom kíváncsian, hogy mit alakítasz a blogon. Tartalmas feltöltődést kívánok, az otthonléted alatt! Instán figyellek !

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s