Hálás hétfő 222

Amiért hálás vagyok:

♥ újra itt van, újra itt van, újra itt van a kuckózós idő, meleg tea, puha takaró és kutyával összebújás ♥ töltelezős hétvégét tartottam, olvasás, youtube videók, cikkek és elmélkedés ♥ a homlokracsapós megvilágosodásért filofax-archiválás ügyben (bulldog clips!! – a tippért köszönet Viának) – most azon kattogok, milyen munkát adjak a filofaxomnak :D ♥ kreatívkodtam a héten ♥ a teatojásért és a szálas teáért ♥ baby stepekben tartom magam a feltűnésmentes életmódváltásomhoz ♥ a férjem humoráért és kedvességéért ♥ leszüreteltem az utolsó mega cukkininket, eltettem télire, a magházzal pedig feltöltöttem a madáretetőt – tél, mi készen állunk! ♥

Ti miért vagytok hálásak?

Hírdetés

Hálás hétfő 222” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia! A középső kép kapcsán beugrott, hogy téged kérdezlek – ajánlanál egy-két-három jó bullet journal csatornát? Annyi van belőlük, mint égen a csillag, de nem akarok elveszni köztük és még nem találtam igazán jót, akit ne kacsoltam volna el egy-két perc után:)

    Köszi, szép napot!

    Kata

    • Nem vagyok én sem nagyon tájékozott, Boho Berryt követem csak, aki rendszeresen posztol, és Honeyrozes még akinek volt vagy két videója, de abból nagyon sokat tanultam. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s