3+1 kedvenc instagram accountom (bullet journal)

Az elmúlt időszakban sok inspirációt találtam instagramon, most pedig megmutatom nektek is azokat a fiókokat, akiket – elsősorban a bullet journalozás, napló- vagy határidőnapló-vezetés témájában – érdemes lehet bekövetni.

Kara (@boho.berry)

Sokakhoz hasonlóan számomra is a BohoBerry.com blog Karája lett – különösen kezdetben – “A Bullet Journal Inspiráció”. Ötletes, stílusos képei mellett a végtelenül pozitív életszemlélete is megkapó, érdemes követni.

  

Austin (@minimaljournal)

Bár Karától rengeteg inspirációt gyűjtök, ha arról van szó, hogy mi az, amit szívesen is használok, mindig a legegyszerűbb irányba húzok, és így szívesen böngészek “fiús”, minimalista dizájnokat. Ha pedig “fiús” bujo forrást kell ajánlanom, mindig Austin az első gondolatom.

  
Ursala (@honeyrozes)

… vagy Ursala, akinek a stílusát Austinéhoz hasonlóan az egyszerűsége, praktikuma miatt kedvelem.

  
+1: The Revision Guide (@therevisionguide)

A plusz egy választásomnak viszont nemcsak az veszi hasznát, aki a bullet journalok / határidőnaplók iránt érdeklődik. A Revision Guide oldalán egyszerű de látványos rajzokhoz kapunk lépésről lépésre segédleteket. Dekorációként, lapszélekre, vagy csak úgy mókából – pillanatok alatt csodát lehet alkotni velük. 

  

Hírdetés

3+1 kedvenc instagram accountom (bullet journal)” bejegyzéshez ozzászólás

    • Bárcsak. :D Nem, igazság szerint egy kicsit padlóra kerültem, semmi egetrengetően tragikus, csak év vége óta itthon vagyok munka nélkül, és azt hinnéd, hogy a végtelen szabadidő az végtelen ihlettel is jár, de éppen hogy nem… Igen, tökéletes lenne az időzítés akár könyvet írni, akár a blogot fellendíteni, akár egyéb módokon meghódítani a világot, de főleg a Fallout 4-gyel és a Viasat retro sci-fi ismétléseivel töltöm a napjaim. :D Majd összekapom magam. Addig is köszönöm mindenkinek, aki még nem mondott le rólam. :)

      • Tavaly januártól december közepéig voltam itthon, munka nélkül és – bár saját választás volt – ugyanígy voltam vele. Kevesebb posztot írtam és egyáltalán nem volt ihlet, se semmi. Érdekes dolog ez, detalán a pihenés ideje van.

      • Mókás, mert én is azt hittem, hogy ez majd a végtelen lehetőségek, a tobzódó ihlet időszaka lesz, és nem! :P Igyekszem én is megengedni magamnak, hogy csak úgy legyek. :) (És időnként fellapozom a PIHENÉS definícióját, amit kifejezetten ilyen céllal kimásoltam magamnak. :P)

  1. Visszajelzés: Augusztusi instagram kihívások | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s