Minden hónap első bejegyzése 2015

Már hagyománnyá vált, hogy könnyed évzárásként végigpörgetem az előző év minden hónapjának első bejegyzését, ami ha nem is feltétlen reprezentatív, de mókás visszatekintést ad az elmúlt évre. Most ugyan átcsúszott januárra, de remélem, most is szívesen fogadjátok.

Január: Mormon péntek – BofM 365 egy éves kihívás újratöltve – 2015-ben még egyszer nekifutottam az egy éves Mormon Könyve olvasós kihívásnak… de 2016-ban már nem fogok.

Február: Boldogságterv #16 – Hozzáadom lélegzetem a tiédhez – A február témájának – nem meglepő módon a Valentin-nap apropóján – a szerelmet, a házasságot választottam.

Március: Mr. Spock, kutyák és gombolyagok a Mennyben – A nem sokkal korábban elhunyt Leonard Nimoyt, a Star Trek sorozat egykori ikonikus alakját egy kis édes-bús nosztalgiával búcsúztattam el.

Április: A hónap kedvencei #2 – Tévhitek a házasság szent kötelékéről, élet smink nélkül, és a hétköznapok apró poklai és csodái – erről szólt az előző hónapból készült válogatásom.

Május: Hálás hétfő #147 – Láblógatás, blogger találkozó, Szirmai Gergő, kakaó a táskámban, és még sok apróság, amiért továbbra is hálás lehetek.

Június: Hálás hétfő #151 – A június is hálásan indult, méghozzá a diplomavédésemé, a csajos találkozó, a kiscicák és egyéb dolgok okoztak örömet.

Július: A hónap kedvencei #5 – Blogolás főállásban, térképvadászat és melegházasság – Ismét megosztottam az elmúlt időszak kedvenceit.

Augusztus: Blogszülinapi meglepetés: ajándék könyvjelző – A blogszülinapi ajándékcsomagok után egy kis virtuális apróságot is elajándékoztam.

Szeptember: Az én új őszi szokásom: az olvasás – Az ősz (is) tökéletes alkalom egy új szokás meggyökeresítésére – ugye? :) Számomra ez az olvasás volt.

Október: Mormon péntek – A válasz minden kérdésünkre – Megosztottam néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan várhatjuk tudatosan és nem csak passzívan az inspirációt, az ihletet.

November: Hálás hétfő #173 – Hurrá november! A NaNoWriMo természetesen nemcsak az írás, hanem az érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek időszaka is… ezt az is jól mutatja, mi kerül fel a hálalistámra.

December: Cesar Millan Budapestre érkezik – Cesar Millan bizony Budapestre érkezett decemberben!

Nos, ha valamit jól reprezentált ez a válogatás, az az, hogy mennyi rendszeres rovatomhoz lettem hűtlen az elmúlt időszakban.

Ti melyik rovatokat látnátok szívesen viszont?

Hírdetés

Minden hónap első bejegyzése 2015” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nekem a mormon péntek volt a kedvencem -a kamrás bejegyzés az egyik abszolút kedvencem, de a Boldogságterv és A hónap kedvencei is hiányzik :) Sok sikert és jó blogolást -akár rovatokkl aká azok nélkül- 2016-ra is! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s