A bullet journal affér – Pinterest ajánló

Mintha csak tegnap lett volna, hogy megosztottam az első találkozásomat a bullet journallal!

Aki Pinteresten követ, az észrevehette, hogy nem túl diszkréten a Filofax táblámat egyszerűen elborították a bullet journal képek. Őszintén szólva, magam sem vettem észre, mikor kerültem ennyire a hatása alá – hogy mikor keveredtem ilyen szenvedélyes afférba a bullet journal stílussal –, de talán lehet valami köze ahhoz, hogy a NaNoWriMo alatt minden napi tennivalót és mókát a minimumra kellett szorítanom, és ezalatt a bullet journal stílusú, “csak egy toll és más semmi” típusú tervezés nagyon testhezállónak bizonyult.

Nagyon kevés energiát kellett fektetnem a napi és heti terveim vezetésébe, miközben a filofaxom egyre csak rendezettebbé és rendezettebbé vált.

bullet journal

Amint tudok, mutatok nektek képet a határidőnaplóm változásairól, amikből bizony van bőven azóta, hogy legutóbb megmutattam kívül és belül – két okból halogatom: egyrészt mert tragikusan kevés a napsütéses órák száma és nem tudok elcsípni olyan időpontot, amikor értékelhető minőségű képeket készíthetek nektek, másrészt pedig… huhh, valahogy idén szörnyen nehéz visszaülnöm a lóra november után –, addig is szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Pinterest táblámat (a fenti képek forrását is mind ott találjátok), valamint egy gyönyörű bullet journal flip through videót – én már rongyosra néztem és rengeteg ötletet jegyzeteltem ki magamnak, tartalmat, elrendezést, dekorációt illetően. Remélem, nektek is tetszeni fog!

Kara blogját pedig a BohoBerry.com oldalon találjátok.

Hírdetés

A bullet journal affér – Pinterest ajánló” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Eddig nem értettem ezt a bullet journal dolgot, de most már igen!! Szuper! Nagyon tetszik, eddig saját felépítésű filofax-szal próbálkoztam de nem sikerült, korábban a weekly moleskine diary-ját nagyon szerettem, csak brutál drága… ez viszont nagyon szimpatikus, főleg így, hogy egy kicsit napi napló is, és bele tehetek mindent amiket ki cetlikre írnák le, vagy akár bele is ragaszthatom. Az egyetleg hiánya, hogy nincs benne naptár, ami nekem nagyon fontos, és általában lusta vagyok (nincs időm, nincs kedvem időt csinálni rá), hogy megrajzoljam kézzel. A kockás füzeteket viszont úgy ahogy van utálom, mindig akadályoztak a csíkok benne, de ez a pici pöttyös megoldás nagyon aranyos, láttam már ilyeneket több helyen, de még nem vettem soha. Te milyet használsz? Miket vezetsz benne? Csak napi teendőket vagy másokat is? Nagyon sok jó ötlet van a videóban, pl hogy hogyan haladsz a havi / heti dolgaiddal, meg a havi challengek, és TBR lista ^^ Tetszik nagyon, köszi, hogy annyit írsz róla, hogy végre rászántam magam, hogy megnézzek róla egy videót :)

  • Szuper, nagyon örülök! ^^
   http://www.printablepaper.net – erről az oldalról lehet nyomtatható papír mintákat letölteni, innen szoktam A4-es ponthálós papírt nyomtatni, A6-osra vágom, és a filofaxomba fűzöm.
   Van heti tervezőm (1 hét egy lapon, ide a főbb előre látott feladatokat és teendőket írom be), napi tervezőim (két nap egy lapon, ezt csak egy-egy hétre előre szoktam megcsinálni, ide napi teendők és időpontok jönnek), heti teendőlista, meg… huhh, még igazából sokminden, különféle szekciók, Oriflame rendelések, buszmenetrend, blog ötletek, kívánságlista, sokmindent vezetek itt, amit szeretek, ha kéznél van. :)

 2. Visszajelzés: eBay haul #5 | Kincsesfüzet

 3. Visszajelzés: Így újult meg a filofaxom #3 – Tervezzünk együtt 2016-ra! | Kincsesfüzet

 4. Visszajelzés: #PlanWithMeChallenge – Január #4 | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s