eBay haul #1

Az eBay kívánságlistáim sikerén felbuzdulva elhatároztam, hogy az eredményt is megosztom veletek és írok eBay haul, azaz csomagbontós bejegyzést a szerzeményekről – csak aztán egy kicsit megviccelt az eBay. Az egyik csomagom, amit vártam, jócskán megkésve érkezett, így ez a bejegyzés is késett – de el nem maradt. :)

Ez az eBay-es kincsem már nem olyan friss, de a többiek érkezésére várt a bemutatkozással. Ezt a remek kis art journal-t a születésnapomra rendeltem, hogy a 30. születésnapomat megelőző és követő időszakot dokumentáljam benne. A kezdeti lelkesedés után persze az egész oldalas kollázsokat felváltották az egymondatos feljegyzések, és mindennapos bejegyzések sem maradtak annyira mindennaposak, így azt hiszem, ez a kis csoda ki fog tartani akár a 31. születésnapomig is. :)

A napló érdekessége egyébként, hogy “kettő az egyben” – a hátoldáról és az elejéről egyformán megkezdhető, attól függően, hogy fekete vagy natúr naplót szeretnénk. (Én a natúrt választottam.)

Nagyon örülök, hogy a férjem végül erre a művésznaplóra beszélt rá az egyszerű, sima lapos füzetkék helyett, amiket nézegettem, mert ez egy vastagabb művész papírból áll, amire akár festeni is lehet, de ragasztani is kényelmesebb, ezen kívül még néhány különleges barna oldalt is tartalmaz – amiben a művészek egészen biztosan még sokkal több lehetőséget látnak, mint én… számomra csak különleges. :)

Az elveszett bárány pedig ez a csomag volt.

Ezeket a csoda kis Lovely márkájú, valóban bájos post-it cetliket elsősorban a határidőnaplómhoz használom, mert amellett, hogy nagyon vidámak, színkódolni is remekül lehet velük. Ezen kívül mostanában a papír alapú könyvekre is visszaszoktam az ekönyvek mellett, és tömegével fogyasztottam a post-it cetliket a margószéli jegyzetek, megjegyzendő idézetek megjelölésére. Így eljött az ideje, hogy alaposan betankoljak a cetlikből.

És megjöttek a várva várt hajkrétáim is – bár kipróbálni még nem mertem őket. Ha rászánom magam – nem egy munkanapon, ez egészen biztos –, akkor hírt adok arról is, mennyire vagyok velük elégedett. (EDIT: fun fact – mégsem bírtam ki hétvégéig. ;))Nektek melyik kincsem a kedvencetek?

Hírdetés

eBay haul #1” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szia! Már nagyon régóta ki szeretném próbálni a hajkrétát, de eddig még nem nagyon találtam. Meg tudod adni a linkjét, hogy honnan rendelted? Nagyon jól néz ki a kék, én meg lilát szeretnék már 1000 éve. :) A post-itok is nagyon jól néznek ki, én ujjasat rendeltem nem rég :D

 2. A hajkréta klassz, ha a te hajadon ennyire látszik, lehet, hogy nekem is érdemes lenne kísérletezni vele :)
  A kedvenc viszont az art journal, nagyon szép, a lapjai fehérek vagy inkább barnásak?

  • A történelmi hűség kedvéért el kell mondanom, hogy a fotó azért elég jól kiemeli a színeket. :) Napfényben élőben is ilyen látványos, de átlagos vagy gyengébb fényben elég halványan látszik, mint valami nagyon diszkrét melír. (Barnák átka. :))
   A napló lapjai fehérek – talán, hm, törtfehérnek mondanám, de fehér, nem barnás. Van benne viszont befűzve a fehér lapok köhé néhány kisebb blokk, amik barnák, és a minőségük is más – simább, vékonyabb, roppanósabb. (Elnézést, papíripari szakszavakban nem vagyok jó. :D Remélem, így is érthető. :))

 3. Jut eszembe a kérdés: A renszerező táskát beszetezted már? Az áprilisi postodban emlékszem volt a kivánságlistádon az a kis praktikus táska…Rákerestem és szemezek vele.

  • Nem, viszont Peti egyik kedves kis ismerőse mutatta múltkor az övét (olvasta ő is a blogon, hogy rajt van a kívánságlistán :)), és jópofa kis holmi! Azt mondta, ő elégedett a minőségével is, bár az övé nem eBay-es, hanem… hm, talán KIK-es? De szerintem ezek egy helyről jönnek, csak más utakon. :)

 4. Visszajelzés: Keri Smith: Wreck This Journal – Rendhagyó napló ötletek | Kincsesfüzet

 5. Fú, tudnál linket küldeni a naplóhoz? Annyira szép! Az egész e-bayezésem a te hibád! :) Tegnap egész este a lányommal böngésztünk és rendelgettünk. Már előre látom, ahogy hajba kapunk a matricákon. :D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s