Dióhéjban #6


A Dióhéjban egy olyan egymondatos napló projekt, ami rövidke kérdésekkel, témaindítókkal segít megragadni és megőrizni a hétköznapok apró emlékeit. A kérdésekre én is válaszolok, és ha van kedvetek, válaszoljatok ti is a kommentek között! A rovat cikkeit a dióhéjban címke alatt olvashatjátok.


diohejban

Előre szólok, hogy a hétvége nagyobbik részét a nagyvilágban töltöm, a kisebbiket meg a hétfői szakdolgozat védésemre való felkészüléssel, így holnap még biztosan lesz bejegyzés (most ütemeztem be :)), utána viszont lehet, hogy eltűnök kicsit… vagy lehet, hogy észre sem veszitek a távollétem – majd meglátjuk, be tudok-e jelentkezni. :) 

Addig is adok egy jól csámcsogható témát, amin hosszan lehet elmélkedni – remélem, nem fekszi meg senki gyomrát. 

Aggódom amiatt, hogy…

… addig totyorgok, halogatok, bizonytalankodok, kapaszkodok és racionalizálok, míg elrohannak az évek és sosem lesz merszem rálépni arra az útra, amire szeretnék. 

Most ti jöttök!

Hírdetés

Dióhéjban #6” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyjából ugyanez, különböző variációkkal (elvesztegetem az időmet, beleragadok a “majd akkor leszek boldog, ha…”-csapdákba, túl magasak a magammal szembeni elvárások, úgyhogy sose leszek igazán elégedett azzal, amit elérek…)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s