eBay kívánságlista #2

Az eBay továbbra is egy borzasztó szórakoztató bolhapiac a számomra, de ennél azért mégis több: ha valami után hónapok óta kajtatok és nem találom egy boltban sem, amerre járok, biztos lehetek benne, hogy eBay-en meg fogom találni, gyakran szélesebb választékban és kedvezőbb áron, mint az általam fizikailag bebarangolható üzletekben. 

A legutóbbi eBay-es kalandozásaim óta megintcsak felgyűlt egy szép kívánságlista, néhányat megosztok belőle itt is. 

   

Szivárványszínű matricák

Amellett, hogy aaaawww matricááák, azért is tetszenek ezek a kis kollekciók, mert nagyon alkalmasak lehetnének színkódolásra. Nemcsak a négy alapszínnel dolgoznak, de nem is egy színvilág különböző árnyalataival, hanem a teljes szivárványt felölelik, így nagyon praktikusak lennének nemcsak dekorálásra, de a határidőnaplózás praktikus kiegészítőjeként is.

Dátumbélyegző

Dátumbélyegző, mert egyszerűen menő. 

Fogkefe

Elismerem, morbidnak tűnhet, hogy eBay-en nézegetek fogkefét, de a helyzet az, hogy ezen a téren meglehetősen márkahűek vagyunk a férjemmel, egyszerűen azért, mert nagyon sok neves és névtelen darabot végigpróbáltunk, mire teljesen véletlenül összefutottunk a Curaprox fogkefékkel, amik a maguk egyszerűségében nagyon jól teljesítettek és teljesen meghódítottak mindkettőnket. Sajnos viszont azóta már többször körbe kellett túráznunk a város összes gyógyszertárát, mire nagynehezen, szédületes áron sikerült előkotornunk valahonnan egy-egy utolsó darabot… Ezt megelégelve a Curaprox fogkefék is felkerültek az eBay kívánságlistámra. 

Fodros esernyő

Esernyőre nincs különösebb szükségem, de ez a különleges forma megragadta a figyelmemet. 

  

Minimuffin sütőforma

Még évekkel ezelőtt szolgált fel a névnapi köszöntőjén az egyik munkatársam falatnyi minimuffinokat, és odavoltam az ötletért, azóta vadászok minimuffin sütőformákat. Na, nem mintha most épp lenne sütőm, amiben muffint süthetnék, de a forma azért felkerült a kívánságlistámra.

Kutyatál önitatóval

A kutyatál is olyasmi, ami hihetetlen, hogy milyen régóta fent van a kívánságlistámon. Valahogy soha nem vetődünk olyan helyre, ahonnan be tudnánk szerezni, egy külön kör a Fresnapfba pedig valahogy mindig halasztódik. Ez az önitatós darab pedig különösen felkeltette az érdeklődésemet – ha erre jár egy szakértő, magyarázza már el nekem, hogyan nem ömlik ez ki azonnal?…

Jégkocka tartó

Közeleg a nyár, gyűlnek a jobbnál jobb jégkockás ötletek (például Dóri jegeskávé ötlete), és sehol a háztartásban egy árva jégkockatartó. Ezt hamarosan orvosolni kell.

Jégkrémkészítő

A házi készítésű pálcikás jégkrémekre először Taza blogján figyeltem fel, és ha már a jégkockatartók között kalandoztam, felkerült ez is kívánságlistámra.

Hírdetés

eBay kívánságlista #2” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Egy hete én is elkötelezett Curaprox rajongó vagyok! :) Múlt szombaton világrekordot döntöttünk (1507 ember mosott egyszerre fogat, ill. vett részt a világ legnagyobb szájápolási leckéjén, mert mindent elmondtak és használtunk is a sima fogkefén kívül single fogkefét, interdentális fogkefét, fogselymet). A Curaprox szponzorálta az eseményt, és mindenki kapott egy kis csomagot. Hát valami csoda, egészen új alapokra helyezte a fogmosást! Két fogkefét kaptunk, már most izgulok azon, honnan fogok majd beszerezni utánpótlást, ha elfogy. Bár neten néztem – román oldalon, – annyira nem drágák (kb. annyiba kerülnek, mint amit linkeltél), a postaköltséget nem tudom. Szóval Curaprox for president! :)

    • Na látod, a Rossmannra nem gondoltam. :) DM-be járok inkább, ott néztem, nem volt, a gyógyszertárakban is hiánytermék, ezzel le is mondtam a keresgélésről… Azért majd igyekszem valamikor Rossmann felé vetődni és ránézek. Köszönöm a tippet!

  2. Curaprox fogkefék : nagyon klasszak és amilyen egyszerűek olyan professzionálisak. A kialakításuk és a vidám színeik kedvet csinálnak a fogmosáshoz. Itthon a drágább kategóriába tartoznak. Talán e-bay.en jobb az áruk, nem is gondoltam, hogy ott is kapható. Meg fogom nézni! Jó választás! – mondja belőlem a szakember.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s