eBay kívánságlista #1

Több blogon is találkoztam már a bloggerek által megosztott eBay kívánságlistákkal, és mivel nemrég én is nyitottam magamnak egy ilyen táblát Pinteresten, ezért arra gondoltam, én is megosztom veletek az aktuális eBay-es kívánságaimat – aztán vagy rendszeres rovat lesz belőle, vagy nem. :) 

  

Hajkréta

Igen-igen, akárhogy próbáljátok valahogy összhangba hozni a fejetekben, hogy a hajkréta meg Timi, a hajkréta meg Timi, csak azért nem festettem még be egy-két mókás hétvége erejéig néhány tincsemet zöldre, pinkre vagy egyéb vidám színűre, mert nem tudtam, hogy ilyet lehet anélkül, hogy szanaszét hidrogénezném a hajam, és hosszú távra elköteleződnék egy szín mellett. (Egyszer halálra rémítettem a fodrászomat azzal, hogy fűzöld tincseket szeretnék, de végül megegyeztünk, hogy a realitások talaján maradunk.) Ugyan a hajkréta nem kapott túl jó értékeléseket barna hajúaktól, igazán jól inkább a szőkéken mutat, de szerencsére más dolgokhoz hasonlóan ez is töredék áron kapható az eBay-en, így erősen hajlok rá, hogy valamikor megreszkírozzak egyet puszta mókából.

Lovely post-it csomag

Aki figyeli az instagramomat, az tudja, hogy mostanában nagy erőkkel nekiestem fogyasztani azt a post-it csomagot, amit Rita barátnőmtől kaptam karácsonyra (köszönöm, Rita! :)), és szeretném feltölteni a készleteimet. Ez a Lovely szett nem idegen tőlem, egy ugyanilyen lakik a határidőnaplómban, és nagyon szeretem, mert megbízható, többször újrahasználható (az Oriflame teendőket a kezdetek óta ugyanannak az egy post-it papírkának az át- és át- és át- és áthelyezésével követem), és nagyon jól lehet velük színkódolni.

Egy másik post-it csomag

Egy másik post-it csomag is felkerült a listára, mert nagyon szépek a színei, és a mintás Lovely-kat valamiért sajnálnám egy könyv lapjai közé bújtatni. Ki érti ezt?

Rendszerező táska

Megnevezése szerint sminkes táska, de amint ránéztem, én a hobbi papírjaim, a jegyzeteim, az irományaim, a tollaim és mütyürjeim rendszerezését láttam meg benne. A költözés előtt ezek a holmik egy régi dohányzóasztal alsó polcán halmozódva töltötték eseménytelen életüket, a költözés óta azonban drámaian megfogyatkozott a rendelkezésre álló polcok száma, így most sarkokban halmozódnak ugyanígy. Örülnék, ha egy ilyen ízléses kis otthont biztosíthatnék nekik. 

Fonalak

Fonalak. Nem, nem, úgy értem, fonalak!!! Orrvérzésig tudnék tobzódni az eBay fonalkínálatából. Ami azt illeti, anyukám mellett úgy nőttem fel, hogy az otthon definíciójához hozzátartozott, hogy mindig van kéznél egy halom könyv és egy táskányi fonal… minden szobában… minden sarokban. Anyukám fonalait én örököltem, és sokáig nagyon fájdalmas volt rájuk nézni, magam elől is rejtegettem őket, de mostanság valahogy újra megtaláltam velük a közös hangot. Elkezdtem felélni a készleteket, az instagramom figyelői szintén tudják, hogy a vékonyabb fonalakból sálat, a vastagabbakból takarót készítek. És merre mutat mindez? Természetesen arra, hogy a fonalak iránti vágyam is felébredt megint. Egyszerűen nincs az a mennyiségű kézimunka projekt, ami fel tudná élni azt a mennyiségű fonalat, amit szívem szerint felvásárolnék – de majd nagyon igyekszem. :)

Ti szoktatok eBay-en vásárolni?

Hírdetés

eBay kívánságlista #1” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A rendező és a másik post-it adag, az a cuki a bal alsóban :D Azok ketten tetszenek nagyon, tudnám mire használni őket, azt hiszem :D Nekem most kívánságlistás egy kb. 300 ft-os kontaktlencsetartó szett, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy megrendeljem. (mondjuk ennek az is az akadálya, hogy még mindig nincs miből fizetnem, szóval, amíg Athénak nincs fizuja, Athe nem vásárol)

   • Szívesen! Sajna ezek a kínai cuccok nem az igaziak :( ami meg eredeti, az drága :( Most mondhatnám, hogy a post itek hátulja is gyengén tapad, és hogy a hajkréták színe tompa, de inkább azt mondom, nézz ki az Ázsia Centerbe, mert ott ebay áron vagy az alatt találsz ugyanilyet, és adott esetben kiszerethetsz belőle, vagy beleszerethetsz olyanba, ami valóban megéri az árát :)

   • Nekem eddig nagy általánosságban bejöttek az eBay cuccok, a Lovely post-itnek jó a minősége, az biztos, abból már van egy készletem. :)

 2. A fonal és a könyv mindenütt, ismerős :)
  Minden polcon van kötőtű, horgolótű, pici nagy, színes, német gyártmány és nagymamától örökölt… És a félkész, majdnem kész, belekezdett darabok amikre csak az a valaki emlékszik hogy mik akartak lenni aki elkezdte…
  De én szeretem hogy anyu miatt én is megtanultam így elkészíteni a saját holmijaimat… Persze ha épp jut rá időm :)

 3. Húú a hajszínező krétát nem ajánlom! Én még tavaly nyáron szereztem be, nagyon izgatott voltam, rögtön nekiestem. Hát azt a borzalmat nem szeretném még1x átélni.
  Egyrészt több kék pigment jutott a fürdőszobaberendezésre, mint a hajamra.
  Utána pedig még szárazon is mindent összefogott a hajam, szóval kétszer kellett még megmosnom, hogy ne legyen minden kék, amihez hozzáérek.
  Valamint ha száraz hajad van, akkor nagyon nagyon nem ajánlom, én gyakorlatilag elbúcsúztam attól a röpke 30 centitől, amire felkentem, mert annyira kiszárította, hogy azt hittem helyből letörik (szerencsére nem). Ja és vagy egy hónapig nem kopott ki rendesen :D Szóval csak okosan :)

  • Óóó. :D Hááát köszi. :)
   Annyi tippet olvastam hozzá, hogy törülköző és hajlakk.
   De mindenképp észben tartom, amit írtál, nagyon köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s