Hálás hétfő #140Amiért hálás vagyok:

♥ a hálás hétfőkért, amik akkor is itt vannak, ha… nos… valljuk be, a hétfők néha vacakok :) ♥ azért, hogy Dió néha annnnnyira mókásan, látványosan drama queen ♥ a produktív szombatért Petivel, amikor kitakarítottuk együtt a házat, és még kertészkedtem is! ♥ az anyósomtól kapott hunyorokért, amik villámgyorsan összekapták magukat az új helyükön ♥ Google barátomért, aki felvilágosított, hogy ez bizony egy illatos hunyor :) ♥ a megállíthatatlanul bokrosodó hawaii rózsámért ♥ a nőnapi virágomért aputól, amit még ugyan nem ismerek személyesen, de holnap megismerhetem ♥ az új futurisztikus lázmérőnkért (oké, én még a kőkorszaki higanyosnál tartottam, úgyhogy valószínűleg csak nekem futurisztikus :P) ♥ Peti hősiesasszisztálásáért ♥ azért, hogy megúsztam ma túlóra nélkül ♥ a produktív, írós vasárnapért ♥ hogy megtaláltam és megrendeltem Anett könyvét – már nagyon várom, hogy meghozza a postás! ♥

Ti miért vagytok hálásak?

Hírdetés

Hálás hétfő #140” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hálás vagyok:
  -hogy felhívtad a figyelmem Anett könyvére, a listámra is tettem gyorsan a rukkolán :)
  -a tavaszias időért
  -a nőnapi orchideáért
  -a kakaóbárért, és a szójatejes capuccinoért
  -a lányomért, aki ma lett 8 :)
  -a fiam beszólásaiért
  -a -8 kg-ért, és mert mások is észreveszik és megjegyzik
  -az új fekete ruhámért, és mert olyan csinosnak éreztem magam benne pénteken, mint utoljára az esküvőmön, 8 és fél éve :)
  -a tegnapi kikapcsolódásért és az esti sétáért
  -a ma délelőtti nyugalomért

 2. Szia! Az urban-eve -ről találtam rád :) Nagyon tetszik a blog, biztos visszatérek majd még párszor olvasgatni! Az aoró dolgokért is meg kell tanulnunk hálásnak lenni,mert ezek adják az élet szépségét :) Jó, ha ezt valaki felismeri!

 3. Én nem használtam ezidáig ezt a szót, hogy hála. Magamban hálát adtam már sok dolognak, hogy nem zuhantam le a barlangba és inkább hasra estem, hogy nem ütött el a hév amikor rossz felé néztem, hogy sikerült valami amiben nem hittem hogy sikerülni fog. De kimondani, használni beszéd közben…mennyi szó lehet még, amik szintén csak a belső monológjaimban hangzanak el…

  • Sokszor vagyunk így, párkapcsolatban, családban, barátságban és önmagunkkal is. Azt hisszük, hogy attól, hogy érezzük, gondoljuk, már egyértelmű. Mégis nagy különbséget jelenthet, ha mondjuk is. Érdemes próbálgatni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s