{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Boldog születésnapot, VKP kihívás!

Egy éves lett a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} blogger kihívás, aminek alkalmából Szilvitől, a kihívás ötletgazdájától és koordinátorától szabad kártyát kaptunk, ezúttal mindenki maga dönthet arról, hogy miről szeretne írni az eheti VKP bejegyzés keretein belül.

Mi az a VKP?

A blogom rendszeres olvasói már felfigyelhettek rá, hogy időről időre {Vigyázz! Kész! Posztolj!} cikkekkel jelentkezem.

A kihívást a szabályrendszere teszi egyedivé és különbözteti meg egy egyszerű meme-től, vándortémától. A csoport tagjai előzetesen értesülnek a következő témáról, amit azonban szigorú hallgatás övez a bejegyzések közzétételéig és a cikkek minden második héten azonos időben, szerdán este hatkor jelennek meg a résztvevő blogokon.

Vigyázz! Kész! Posztolj!

Miért szeretem a VKP-t?

A {Vigyázz! Kész! Posztolj!} kihívást nemcsak azért szeretem, mert általánosságban is szeretem az írói kihívásokat, szeretem azt, amikor valami elindít bennem egy gondolatot, de azután szabad kezem van a téma kidolgozásában.

A VKP szabályzatában szeretem azt, hogy bár viszonylag szigorú szabályokkal dolgozik, nem nyom agyon és nem követel teljesíthetetlenül sokat: büntetlenül lehet szünetet tartani vagy kihagyni egy témát.

Emellett abban, hogy ilyen jól érzem magam a VKP kihívásban, nagy szerepe van a kihívás gazdájának, Szilvinek is. Olyan, amilyennek egy jó vezetőnek lennie kell: motivál, irányít és számonkér, de nem ostoroz, nem hoz kellemetlen helyzetbe, ha valami nem jön össze, és nem veszi el a kedvünket az egésztől. Rugalmas, nyitott és segítőkész, és rengeteg munkát fektet a kihívás koordinálásába, még ha ez amolyan “láthatatlan munka” is. Innen is hálás köszönet és ölelés neki a sok munkáért!

Hogyan csatlakozhatsz?

A kihívásba bárki bármikor becsatlakozhat, aki ezután szeretné a blogján a VKP csapattal együtt írni az aktuális témákról. Aki szívesen csatlakozna, annak ajánlom figyelmébe a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} kihívás bevezetőjét, ahol elolvashatjátok a részletes szabályzatot és megtaláljátok a csatlakozáshoz szükséges információkat is.

Ti kedvelitek a VKP cikkeket a blogomon?

Hírdetés

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Boldog születésnapot, VKP kihívás!” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s