NaNoWriMo 2014 – Én idén is ott leszek

Hamarosan itt a november, ami azt jelenti, hogy eljött (a csizmaidőszak, a Goldenblog és a Mikulás-dömping mellett) a NaNoWriMo, az egy hónapos regényíró kihívás ideje.

https://41.media.tumblr.com/679789115171e94a241573b4e4f115bb/tumblr_mjgnixYUsZ1ryd2b2o1_500.jpg

Nagy dilemma volt a számomra, hogy nevezzek-e az idén, hiszen az építkezés, a szakdolgozat leadás és itt a blogon a boldogságterv projekt újraindítása mellett a legkevésbé sem alkalmas az idő. De hát éppen ez itt a lényeg, éppen ez a NaNoWriMo szellemisége: hogy az idő soha nem alkalmas, a körülmények soha nem adottak, ezért semmi okunk nem lehet rá, hogy ne vágjunk bele pont most.

Különben is megígértem magamnak, hogy minden évben benevezek a regényíró kihívásra, úgyhogy most sem lesz ez másként: novemberben papírra vetek 50000 szót (vagy amennyit csak tudok). Ki csatlakozik hozzám?

Lelkesítőül olvassátok el a kapcsolódó cikkeimet (itt és itt), különösen az utolsó pillanatos beugróknak szólót (itt), és regisztráljatok a honlapon, csatlakozzatok a magyar közösséghez!

Hírdetés

NaNoWriMo 2014 – Én idén is ott leszek” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Timi!
  A te blogodon olvastam először erről a megmérettetésről és annyira fellelkesítettél, hogy igent mondtam magamnak. Igen, képesnek érzem magam rá. Évek óta halogatom ennek a megvalósítását. Köszönöm hogy írtál róla.
  Mit ád ég? Nekünk is egy nem felidézhető őrület volt az október és elbizonytalanodtam, hogy lesz e energiám ehhez is.
  Még most sem merek belegondolni hogyan fogom megoldani, még ötletem sincs mit írjak. Kétség kívül a spontán írás huszára leszek. Nem érdekel, csak csinálom. :D

  Sok energiát és az íráshoz és a környező elfoglaltságokhoz!

  • Hasonlókat neked is! ^^ Nagyon örülök, hogy így sikerült ösztönöznöm téged! Egyébként jó a tervezés is, a jegyzetelés, ötletelés, de semmiképp sem szabad sokat agyalni magán a kihíváson, mert épp ez a lényege: hogy vágj bele, akármilyen helyzetben is vagy, mert sosem lesz alkalmas, úgyhogy ha agyalsz meg halogatsz, azzal örökre el tudod temetni az egészet…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s