Hálás hétfő #120

Amiért hálás vagyok:

♥ tegnap leadtam a szakdolgozatomat a konzulensemnek!!! \o/ már csak az ő javaslataira várok, részemről készen vagyok – egy kicsit hihetetlen, hogy mindent összevetve tíz évembe telt eljutni idáig… de mozgalmas tíz év volt! ♥ ügyes kétkezi munkások voltunk a hétvégén, igazi kis hangyák: a testsúlyunk sokszorosának megfelelő mennyiségű burkolóanyagot cipeltünk be a házunkba ♥ egy rutin terepszemle alkalmával kiléptem a teraszajtónkon, és a csípős novemberi levegővel együtt áramütés-szerűen csapott meg az élmény, hogy ez bizony az én otthonom ♥ az óraállítás miatt ijesztően hamar sötétedik – cserébe viszont végtelenül hosszúnak tűnnek az esték! (azaz mintha egy csomó időt nyertem volna) ♥ szeretem hallgatni a hangot, ahogy Dió vizet lefetyel – az élet apró, csodás örömei! ♥ a hosssssssszú hétvégéért ♥ a téli kabátomért ♥ az őszi szünetért, és hogy emiatt végre van hely a buszokon ♥ az anyósom tiramisujáért ♥

Ti miért vagytok hálásak?

Hírdetés

Hálás hétfő #120” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon aktív délutánom volt: túlórával terhelt munkanap után elintéztem egy csomó dolgot, és a tegnapi aktívkodásnak hála pihenéssel, olvasgatással tölthetem a ma estét!

  2. Mi most újítottunk fel. Pár hete lettünk készen. Már 7 éve ez a lakás az itthonom. Most nyílászáró cserével indult a felújítás, de ez hozta magával a festést is, az átrendezést, lomtalanítást, stb… Ekindult valami és lavina szerű folyamat indult be… Rengeteg munkával és fáradtsággal járt, de éppen a héten ahogy körbenéztem a nappaliban, olyan melegség ès “édes otthon” érzés fogott el, hogy már nem is bánom a sok felfordulást, izgalmat… A miénk és jobban szerjük, mint valaha.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s