{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Message to My Favorite Blogger – Üzenet a kedvenc bloggeremnek

Hello there, so I usually don’t write here in English, but this time it’s something special. This week’s prompt in our little blogger challenge is to write a fan letter to one of our favorite bloggers and I chose Naomi Davis of Love Taza.

Dear Naomi,

I’m so excited about to write you this little fan letter!
I read your blog and follow your Instagram account for a while. First I found you when I was in a search for Mormon Mommy Bloggers, because I was really intrested in the idea of the mormon family and I wished to see some examples. And what an example you are!
You four (five now :)) as a family, you two as a couple and you as a woman are a source of pure inspiration for me! I love to browse your pictures even when I’m not in the mood to read in English, because true happiness and sweet energy shines through them.
I think you are really talented, not only in photography or blogging or parenting, but talented in… well, being.
I love your awareness of your beloved ones and all the things around you, I love your always kind words and your honesty. They just make me happier when I read your posts or see your pictures.
I wish you and your sweet little family an infinite number off happy moments you can capture!

With love,
Timi
from Europe, Hungary

Szóval, nem szoktam itt angolul írni, de az eheti {Vigyázz! Kész! Posztolj!} feladata az volt, hogy írjunk levelet egy általunk kedvelt bloggernek, és persze tudassuk is vele, hogy “üzenete érkezett”. Az én választottam ezúttal Naomi Davis volt, a Love Taza blog írója.

Kedves Naomi!

Annyira izgatott vagyok most, hogy ezt a rövidke levelet írom neked!
Egy ideje követem már a blogodat és az Instagram fiókodat is. Amikor rád találtam, mormon anyukák blogjai után kutattam, mert nagyon érdekelt a mormon családok alapötlete, és látni szerettem volna néhány jó példát a gyakorlatban. És micsoda jó példára leltem nálad!
Ti négyen (már öten :)), mint család, ketten, mint pár, és te magad, mint nő a színtiszta inspirációt jelentitek a számomra! Még ha nincs is kedvem angolul olvasni, akkor is szeretem lapozgatni a képeidet, mert boldogság és energia ragyog belőlük.
Nagyon tehetségesnek tartalak – nemcsak fotósként, vagy bloggerként, vagy anyaként, hanem egész lényedben.
Csodálom azt a figyelmet, amivel a szeretteid és a téged körülvevő dolgok felé fordulsz, és szeretem a mindig kedves szavaidat és az őszinte soraidat is. Egyszerűen egy kicsit boldogabbá tesznek minden alkalommal, amikor a bejegyzéseidet olvasom vagy a képeidet nézem.
Megszámlálhatatlanul sok boldog pillanatot kívánok még nektek, amiket megörökíthetsz!

Szeretettel:
Timi

20140713-222359-80639771.jpg

Hírdetés

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Message to My Favorite Blogger – Üzenet a kedvenc bloggeremnek” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s