Hálás hétfő #109

(Nyehheheh, bocsánat az insider poén miatt, nem tudtam megállni. :))

Amiért hálás vagyok:

♥ FlyLady könyvet olvasok és felturbózott házitündér módba kapcsoltam ♥ izgalmas új feladatok a munkahelyemen (kémcsövek meg minden, de nyugalom, semmi illegális :)) ♥ újabb csomagom érkezett az eBayről, Kínából – már egy egész arzenálom van a filofaxom csinosítására (és még mindig úton van egy csomag! – említettem már, hogy az én férjem a legjobb férj?) ♥ a kiskutyám pihe-puha lénye ♥ a hétvégi esküvőért, ahol párosan és csinosan, összeillőn és összehangoltan megjelentünk – innen is sok boldogságot, Zsuzsi és Géza! ♥ az együttutazásért ♥ a ma reggeli ködért ♥ a változásokért és a haladásért ♥ az esküvős nosztalgiáért ♥

Ti miért vagytok hálásak?

Hírdetés

Hálás hétfő #109” bejegyzéshez ozzászólás

 1. – Pápa Várkertfürdőben pancsolni a családdal és unokatesómékkal
  – ölemben a kislányommal nevetve-sikítva csúszni a csúszdán
  – bicajozni és útmenti kútból friss vizet inni, és tollasozni újra, mint annyi csodaszép gyerekkori nyári estén
  – madárfészek lakóit figyelni a szőlőben
  – koncerten tapsolni (végre nem éreztem annyira hülyeségnek, hogy az emberek összecsapkodják a tenyereiket és hujjogatnak, ha valami tetszik nekik… :-) )
  – kislányom kedvessége, ahogy azt mondta, hogy menjek el nyugodtan egy pár napos ottalvós tanfolyamra, ami nagyon érdekel engem, mert én is mindig azon vagyok, hogy neki jó legyen, így most ezt én is megérdemlem… :-)

 2. Amiért hálás vagyok:
  -3 nap a Balcsin, klassz időt fogtunk ki, itthon meg kellemes hűvös várt
  -egy állásajánlat
  -a fiam újra bújik hozzám ♥ és együtt csúszdáztunk
  -vatera, ebay és rukkola :) -Timi, nem mutatod meg, miket vettél?

  • Nem változtattad meg valahol a neved véletlenül? Nincs összekötve valamivel? (Gravatar fiókon keresztül, vagy ilyesmi?)
   http://instagram.com/timi_kincsesfuzet – az instagramomon minden fent van, az is, ami megjött, de az is, ami még úton van, mert nem bírtam magammal, feltettem már akkor, amikor megrendeltem. :) Dekortapaszok, virágos gemkapcsok és post-it cetlik érkeztek már, további dekortapaszok és nyomdakészlet van hátra. Ez az utóbbi csomag tiszta színkódolós készlet: szivárványszínű dekortapasz készletet és szivárványszínű nyomdafesték készletet rendeltem, hogy ne csak filcekkel, de más eszközökkel is tudjak színkódolni a filofaxomban.

  • Köszönöm, én is imádom!!! Nagyon csecse. Könyvjelzőnek használom, például az Oriflame rendeléses lapot jelölöm vele. Naptár szerint ahhoz a naphoz van lefűzve, amikor le kell majd adni az adott katalógusból a rendelést, de gemkapoccsal jelölöm a lapot, hogy egy pillanat alatt oda tudjak lapozni, amikor egy rendelést fel kell írni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s