Mormon péntek – 365 napos kihívás

Csaknem egy éve kezdtem el több-kevesebb rendszerességgel vezetni a mormon péntek rovatot, amiben eredetileg a csütörtöki angol órákon kapott lelki üzeneteket osztottam meg, majd saját kutatásaimmal is bővítettem a rovatot.

Akiben esetleg felmerült ezalatt az egy év alatt, hogy elolvasná a Mormon könyvét (a mormon vallás egyik alapművét, amiről az egyház a köznyelvben használt nevét is kapta – az egyház hivatalos neve Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza), annak most szeretnék ajánlani egy nagyon jó lehetőséget. Az Instagramon január 1-jével indult egy kihívás, amit követve mindennapos apró, emészthető részletekben, néhány perces adagokban 365 nap alatt el lehet olvani a Mormon Könyvét. Ugyan már eltelt másfél hét, de még könnyű behozni a lemaradást.

Instagramon a @bofm365 felhasználót követhetitek, az olvasás pedig közösségi élménnyé válik azáltal, hogy a kommentekben mindenki megoszthatja a gondolatait, véleményét, a saját értelmezését vagy a kérdéseit.

A Mormon könyvéből ingyenes példány kérhető itt, de online is olvasható itt.

Hírdetés

Mormon péntek – 365 napos kihívás” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Timi, I can’t read your post because I only speak English, but I found you on Instagram because you are reading the Book of Mormon. I am reading as well and am a member of The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints. It is an incredible book and I hope you enjoy reading as well. Where are you from? Your pictures look beautiful and your wedding dress is amazing!! -Laurel Ford

    • Aww, thank you! I am from Hungary, there is an LDS mission in my town, Sopron, and I used to participate their English classes. A year ago I started this topic (mormon péntek = mormon Friday) for share the messages I hear there, then I started my own search as well.
      If you want to read my blog, maybe you can try the Google Translate from Hungarian to English. Hungarian is a special language with its own logic, so the result maybe is a mess, but you can give it a chance. :)
      Thank you for your comment, you made my day. :)

  2. Visszajelzés: Mormon péntek – BofM 365 egy éves kihívás újratöltve | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s