Hálás hétfő #73

Huhh, micsoda mozgalmas hétvége volt!

20131209-194949.jpg

Amiért hálás vagyok:

♥ Dittának és családjának a kosztért és kvártélyért, és minden jóért, ami vele járt, például a társaságért és a Mikulás ajándékaiért ♥ Zsoltinak a sok fuvarért ♥ hogy megint láthattam Ditta mesebeli szobáját ♥ a közös linzergyártásért – Ditta, a receptet kérem! ♥ a találkozásért Viával – ez a találkozót kaptam tőle nászajándékba, és huhh, nagyon jó volt! – igazából nedves kiskutya szemekkel ültem és hallgattam, ahogy mesélt, és rengeteget tanultam ^^ ♥ az ajándékért – Viától kaptam egy cuki 2014-es határidő naplót, és megajándékoztam magam egy hozzá illő naplóval, mert már egy ideje vágytam rá, és még úgysem ajándékoztam meg magam semmivel a nanós győzelemért ♥ a nanós TGIO (Thanks God It’s Over – Köszönöm, Istenem, hogy vége!) partiért, amire így végül el tudtam menni ♥ a kedves szavakért, amiket a kézirat részletemre kaptam ♥ a találkozásért Menával – egyszerűen hihetetlen élmény volt találkozni egy olvasómmal! ^^ ♥ Mena sütijéért ♥ a találkozásért Andival ♥ a biztonságos és kényelmes oda- és hazaútért ♥ Petiért, aki újra és újra bebizonyítja, hogy tűzbe menne értem – és ezzel nemcsak elkényeztet, de példát is mutat és arra ösztönöz, hogy jobb akarjak lenni… ő az én hősöm! ♥ apa támogatásáért ♥ Dióért, aki olyan kis bohóc ♥ az áldott kezű tervezőnkért ♥

Ti miért vagytok hálásak?

Hírdetés

Hálás hétfő #73” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Timi, te mázlista, de szuper hétvégéd volt! :)

  Amiért hálás vagyok:
  -mindenki támogatásáért, különösen a férjeméért
  -a szombat esti kimozdulásért
  -ideért egy könyv, amiről már lemondtam
  -egy kedves ügyintézőért
  -Kriszti barátnőm kedves szavaiért és barátságáért
  -a gyerekeim türelméért
  -a tegnapi szivárványért, amiről biztosan tudom, hogy én kaptam fentről :)
  -mert (épp most) elküldtek, hogy holnapra meglepit süssenek nekem ♥

 2. Timi, nagyon örülök, hogy találkoztatok Viával! :) Valahogy tudtam már régóta, hogy kettőtöknek találkoznotok kell, mert (én legalábbis úgy képzelem) ő valószínűleg azt az utat járja már, amit Te is szeretnél. És már Téged és a Kincsesfüzetet is úgy megszerettem, mint Viát. :)

  • De jó, köszönöm, nagyon jólesik, hogy így gondolod! ^^
   Igen, valójában pont akkor találtam rá a blogjára, amikor kezdtem lemondani az írásról (oké, előbb-utóbb úgyis visszatértem volna, sosem tudok hosszabb ideig meglenni nélküle, de akkor épp nagyon csüggedt voltam), és pont akkor írta, hogy végre elérte azt az állapotot, hogy a blog lett a főállása – és ez valóban fényt gyújtott bennem. ^^
   Nagyon jó élmény volt találkozni vele, bár én borzasztó esetlen voltam :D, de ő helyettem is kommunikatív volt, és nagyon sokat tanultam. :)

 3. Szia Timi! :)
  Nah, az első hozzászólásom ideje is eljött – ha már személyesen megemlítettél… :) Én is nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni, hatalmas élmény volt :D A kézirat-részletek pedig tényleg nagyon jók voltak, remélem, hamarosan egészben is olvasható lesz az “életregényed” :)

  • De jó, örülök, hogy kicsaltalak a hallgatásból. ;) Nos, remélem én is, de még nagyon sok lesz vele a munka, iszonyatosan csapongó – persze csak arra figyeltem, hogy írjak-írjak-írjak, úgyhogy ez nem gond, de még össze kell rendezni. A férjemet megkértem, hogy nyomtassa ki nekem karácsonyra, és akkor kezdődhet a nyilazgatás, a margószéli jegyzetelés, a javítás – a következő nagy kaland. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s