Indul a NaNoWriMo!

Kedves olvasóim!

Ma indul a NaNoWriMo, az egyhónapos regényíró kihívás, és ahogy már említettem, én is ringbe szállok. Amennyire tudtam, igyekeztem gondoskodni rólatok októberben, remélem, addig is örömmel fogjátok olvasni a blogot, amíg én nyakig leszek a kihívásban, és gondoltok majd rám!

Aki kíváncsi rám, a NaNoWriMo honlapján megtalálja a profilomat, és a statisztikáim közt azt is nyomon követhetitek, hogyan haladok a nagy vállalkozással, sőt ha nem hagy cserben a számláló, a blog oldalsávjában is megjelenik az aktuális állásom.

Aminek híján leszek novemberben: idő, tiszta tányér, alvás, olvasás, blogolás, egészséges étrend, Így jártam anyátokkal, World of Warcraft, és az ég óvjon, talán még a Trónok harca is.

Amiben bővelkedni fogok: fekete tea, gumicukor, éjszakázás, hiszti, NaNoWriMo chat, izgalom, kaland.

Ti hogyan töltitek a novembert?

Hírdetés

Indul a NaNoWriMo!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. én is kedvet kaptam, van két tervbe vett könyv is amit megírnék, hátha most összejön (az egyiket már évek óta tervezem és szeretném de sosem jut rá időm)

 2. Kicsit későn, de jelentkeztem. Megpróbálom, ha a vázlatom elkészül, már azért hálás leszek. Köszi, hogy meghoztad a kedvem. :)

 3. A legjobban a hiszti rész tetszett a bejegyzésben, jó nevettem rajta. Igen, az elején még csak úgy dőlnek belőlünk a szavak, minden szép és jó, de attól tartok, hamarosan tényleg eljön az a bizonyos hiszti korszak és akkor reszkess világ, a Nano-sok mind megőrülnek! :D

 4. kimásolni sikerült, de hogyan hozod müködésbe a számlálót?

  Chateaubriand
  ps ne haragudj a h… kérdésért, de nem akar müködni.

  • Semmi gond! Bocs, ha Ádámtól-Évától kezdem, nem tudom, mennyire vagy benne a NaNoWriMóban. Mindenek előtt regisztrálnod kell az oldalon és létre kell hoznod egy regényt. Nem baj, ha még nincs pontos címed vagy akár munkacímed, semmit nem kell elárulnod róla, lehet a címe Az én fantasztikus nanós regényem 2013 is. :) Ha ez megvan, utána a My Nanowrimo lenyíló menü Check word count pontjára kell menni. Ez feldob egy kis ablakot, oda mindent kijelölés, másolás, beillesztéssel be kell írni a teljes szöveget, amit írtál. Nem gond, ha rossz, hibás, meg nem mutatnád élő embernek, mert ezt nem is fogja élő ember látni, nem menti el, nem publikálja, csak megszámolja a szavakat. Ezután Validate gomb, és utána a Stats menüre kattintva látod a regényed statisztikáját, hogy haladsz, melyik nap mennyit írtál, mi a cél naponta és összesen, stb.

 5. Visszajelzés: Minden hónap első bejegyzése 2013 | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s