Szolgálj a tehetségeddel – Nyomtatható plakátok

Már írtam arról, hogy a mormonok milyen fontosnak tartják a tehetségek kiteljesítését, és a szolgálatot is, ami tulajdonképpen az időbeli tized egy formája. Nagyon jólesett, amikor nemrég Designetta azt írta nekem, hogy a blogom írása is effajta szolgálat. Ezért az jutott eszembe, hogy az eheti mormon péntekben egy hozzám hasonlóan bloggerként tevékenykedő fiatal anyuka oldalát osztom meg, aki megtalálta a módját, hogy a saját eszközeivel, a saját lehetőségei szerint, saját tehetségéhez mérten szolgáljon.

Nikki mormon témájú (a szentírásokat, vezetőik tanításait, vagy egyszerűen megszívlelendő gondolatokat tartalmazó) plakátokat szerkeszt, és így ír blogjában munkájáról, indíttatásáról, és arról, miért végzi mindezt ingyen:

“Az LDS Printables blogon az általam készített nyomtatható grafikákat ingyen ajánlom fel saját használatra. Sok barátom és családtagom faggatott már, hogy miért nem kérek értük pénzt. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai különböző szövetségeket kötnek Istennel, ígéreteket tesznek Neki. Az egyik ilyen szövetség mindig sokat jelentett a számomra, ez pedig nem más, mint hogy felajánljuk az életünket és mindent, amit Istentől kaptunk, a tehetségeinket is beleértve, hogy segítsük Őt a birodalma építésében. Egy nap, amikor a templomban voltam, erős érzés kerített hatalmába, ami azt súgta, hogy felhasználhatnám a képszerkesztői tehetségemet (még ha nem túl kiemelkedő tehetség is), hogy jobbíthassak mások életén. Ezért elkezdtem nyomtatható grafikákat tervezni idézetekkel, gondolatokkal, dalrészletekkel, és elindítottam az LDS Printables blogot. Ezzel, úgy érzem, lehetővé teszem, hogy az emberek kinyomtatva, megosztva, visszanézve élvezzék, megéljék a szentírásokkal kapcsolatos boldog érzéseiket otthonaikban és a barátaik körében, még akkor is, ha nem tudnának fizetni az interneten drágán elérhető nyomtatható anyagokért. Ez az én szerény felajánlásom, és az érte kapott jutalom minden áldozatot megér.”

Néhány kedvencem Nikki alkotásaiból:

20131014-201843.jpg
[Ha különbséget akarsz látni a világban, különböznöd kell a világtól. (Elaine S. Dalton]

20131014-202140.jpg
[Mindenütt szépség vesz körül, ha az otthonodban szeretet van.]

20131014-202458.jpg
[Soha ne hagyd, hogy egy megoldásra váró probléma fontosabb legyen, mint egy szeretetre vágyó ember. (Thomas S. Monson)

20131014-202733.jpg
[Ne ítélkezz fölöttem csak azért, mert az én bűneim különböznek a te bűneidtől.]

Még több grafika itt: LDS Printables

Hírdetés

Szolgálj a tehetségeddel – Nyomtatható plakátok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kedves Timi! Nagyon szupernek találom a blogod, mindig örömmel jövök hozzád. Mivel díjra jelöltek, te is a kedvenceim között vagy! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s