NaNoWriMo – Készülj, mindjárt itt a november!

Már csak két hét és kezdődik a november, és vele együtt a minden évben visszatérő nagy kaland: a regényíró hónap, a NaNoWriMo.

Tavaly is írtam már (még ha nem is lett újraírásra és publikálásra érdemes a végeredmény), de idén az átláthatóság jegyében regisztráltam is az oldalon, így az előrehaladásom követhető lesz, a profilomat itt találjátok: nagytimi58.

Aki szeretne belevágni, de bátortalan, ötlettelen, vagy nem is tudja, hogyan fogjon hozzá, az olvassa el a tavalyi cikkeimet a témában:
Novemberi regényíró kihívás (1. rész)
Novemberi regényíró kihívás (2. rész)
Novemberi regényíró kihívás – vágj bele!

Aki bíztatásra, támogatásra, társaságra vágyik, az látogassa meg a magyar régió fórumát:
NaNoWriMo.org / Magyar Régiós Fórum

Én már nagyon várom a novembert – és ti?

Hírdetés

NaNoWriMo – Készülj, mindjárt itt a november!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hmm, többször belefutottam már ebbe a mozaikszóba, most elolvastam a róla írt cikkeidet, hogy végre képbe kerüljek, miről is van szó pontosan. Az első gondolatom az volt: “nem is rossz, de… karácsony előtt???” – és a második is. … és a harmadik is. :D Szóval most erősen fontolgatom a karácsony utánt – mondjuk január 1-től 31-ig? Van valami, amit lassan évek óta halogatok-tologatok, pedig csak neki kellene ülni egyszer végre. Igazság szerint félek tőle. Na majd most! :)

    • Sosem alkalmas az időpont, hidd el! :) Én tavaly munka + suli (zh és beadandó időszak) mellett vágtam bele. Novemberben ott van a nyüzsgő társaság, a fórum, a chat, az események (ha fővárosi vagy, egészen biztosan lesznek közös írásos összejövetelek, ha vidéki, akkor talán), ami sokat segíthet. Meg a honlap, a számláló, a diagramok. :) Persze halaszthatod, én nem ítéllek el, de szerintem érdemesebb nekidurálnod magad. Karácsonyra bőven összeszeded magad, és a fa alatt már ott lehet az első kéziratod! ;)

      • Hehe, az első mondatod a gyerekvállalásra is hányszor mondják… :) Elég sűrű az idei november (meg a január is, de akkor nincs még karácsony is :D), és idén ismét megfogadtam, hogy nem akarom azt az agybajt, hogy minden december 10 és 20 között kerül kitalálásra és beszerzésre :) – és hozzá a “már megint”-lemezt pörgetni az agyamban… Nekem az íráshoz egyébként sem jó a nyüzsi, sokkal inkább az idő, a csend és a magány. Ezek meg olyan januári dolgok, nem? :D Köszönöm a biztatást mindenesetre, ha nekiugrok januárban, és túl vagyok rajta, majd jelentkezem :)) Neked pedig hajrá a novemberhez!! :)

  2. Visszajelzés: Indul a NaNoWriMo szezon! – Ajánló: The Writer’s Den | Kincsesfüzet

  3. Visszajelzés: NaNoWriMo – Miért érdemes beszállnod a játékba? | Kincsesfüzet

  4. Visszajelzés: NaNoWriMo – Így készülj fel az utolsó pillanatban! | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s