Az én boldogságtervem – Szeptember: kezdés és újrakezdés #1

Gretchen Rubin Boldogságterve nyomán én is elhatároztam, hogy havi témák segítségével megpróbálom apró lépésekben boldogabbá tenni az életem. Boldogságtervem naplóját hétvégenként olvashatjátok, további bejegyzések a boldogságterv címke alatt.

Sokkal távolibbnak tűnik – minden bizonnyal az események sűrűsége miatt – az a két hónap, amivel ezelőtt egy kis nyári szünetet nyitottam a boldogságtervemben, és megígértem, hogy visszatérek a havi témákkal.

Gondolkodtam, mi lehetne a boldogságtervem témája szeptemberben, de nehezen tudtam ötletekkel előállni, hiszen még alig dolgoztam fel az elmúlt időszak élményeit, nem is beszélve azokról a halomban álló (első sorban háztartási…) elmaradt feladatokról, amik az esküvő miatti kizökkenés során gyűltek fel, és az új időszak feladatairól. Hiszen, hiába tértünk vissza a nászút után ugyanabba a házba, ugyanabba a szobába, és remélhetőleg előbb-utóbb ugyanabba a napi-heti rutinba, időközben mégiscsak összeházasodtunk, és szereném, ha ez az igazolványcserén kívül is hozna változást az életembe.

Ezért úgy döntöttem, hogy a szeptember célja ez lesz: elidőzni kicsit afölött, hogy a régi rutinok újraindítása mellett hogyan találhatnám meg a módját, hogy érezzem, lássam, hogy új szakasz kezdődött az életemben.

Ti hogyan kezdenétek új életet, miközben lényegében a régit viszitek tovább?

Hírdetés

Az én boldogságtervem – Szeptember: kezdés és újrakezdés #1” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Minden hónap első bejegyzése 2013 | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s