Adni és feltöltődni

“Mindig csak kilélegezni lehetetlen. Ugyanígy lehetetlen mindig adni és sohasem feltöltődni.” (Balogh Béla)

A fenti idézet Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata c. könyvében a rákkal kapcsolatban szerepel, de bármilyen betegség, testi-lelki baj megelőzése, egész-ségünk megőrzése érdekében érdemes megfogadnunk.

Ahogy márciusban már írtam, egy fokozottan terhelt időszakban, amikor annyira koncentráltam a feladatokra, hogy elfelejtettem magamra figyelni, aminek meg is lett a meglehetősen ijesztő böjtje. (Fulladásos pánikrohamot kapni nem mókás.)

Ti hogyan találtok módot a feltöltődésre a zsúfolt időszakokban?

Hírdetés

Adni és feltöltődni” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kicsit hasonlóan szoktam lenni: túlhajtom magam és beteg leszek, de szerencsére csak valami felsőlégútit szoktak elkapni -náthát, influenzát, torokgyulladást, mikor minek van épp szezonja… ha így járok, akkor tudom, túllőttem a célon és vissza kell vennem. De van amikor előre érzem, hogy beteg leszek ha nem lassítok -de ilyenkor is már kapar a torkom vagy tüsszögni-köhögni kezdek, de ha időben visszaveszek, akkor meg tudom őszni a betegeskedést. Azt hiszem abból a szempontból még szerencsés vagyok, hogy elég korán jelez a szervezetem és nem vmi nagy betegséggel, így időben tudok fékezni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s