Love Taza – Az élet tényleg ilyen tökéletes?

Taza blogját már ajánlottam itt, de amikor megláttam ezt a képet, úgy éreztem, ismét írnom kell róla.

Tudom, hogy egy blog az egy blog, az élet pedig az élet – könnyebben megválogatjuk, mit helyezünk a kirakatba, mint azt, hogy mi kerül az életünkbe, bár aközött is lehet válogatni. Mégis, Taza képeit elnézve úgy érzem, sugárzik belőlük valami, valami hétköznapi csoda, amit én is igyekszem megtalálni és megtartani az életemben, a leendő házasságomban és családomban. Úgy érzem, már abból is rengeteget tanulok, hogy csak nézem, nézem, nézem a képeiket.

Mellé pedig elhoztam egy kis részletet Taza “gyakran ismételt kérdései” közül, ahol a házasságról és a pozitív blogolásról ír pár gondolatot, remélem, hasznosnak találjátok.

Meg tudnál osztani néhány tippet a sikeres házassághoz?

Bár nem vagyok elég tapasztalt vagy képzett ahhoz, hogy tanácsokat osztogassak, de úgy hiszem, hogy a sikeres házasságban rengeteg munka van, rengeteg önzetlenség, és nagyon sok minőségi kommunikáció. Joshnak és nekem is megvannak a rossz napjaink, mint akárki másnak, de úgy gondolom, hogy a hitünk is sokat segít, ami szerint a sikerünk titka a családunkban és a hitvesünkben van. Úgy gondolom, akkor csináljuk jól, ha örülni tudunk azoknak az apróságoknak, amiket szeretünk a párunkban, ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, ami idegesít benne.

Az élet tényleg ilyen tökéletes?

Soha nem mondtam, hogy az életem tökéletes. Nem az. Egyikünk élete sem az. De úgy döntöttem, arra figyelek, ami áldás az életemben, nem pedig arra, ami hiányzik belőle. Komolyan dolgozom azon, hogy megtaláljam az apró örömöket a mindennapokban. Nekem is vannak borzalmas napjaim, mint bárki másnak. Nem akarok hazudni erről, de igyekszem ezt a blogot megtartani egy pozitív helynek. Kérlek, hogy soha ne hasonlítsd össze a blogom (vagy bárki más blogját) az életeddel! Van egy mondás, amit nagyon szeretek: “a méricskélés az öröm megrontója”. Soha nem volt ez annyira igaz, mint ma, a blogok világában. Nem tudhatom, mit fogsz leszűrni a blogomból, de remélem, hogy azzal az üzenettel leszel gazdagabb, hogy megtalálhatod az örömet magad körül, a családodban és a barátaidban, és mindenben, ami körülvesz.

(Forrás: Naomi Davis – lovetaza.com)

Hírdetés

Love Taza – Az élet tényleg ilyen tökéletes?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Minden hónap első bejegyzése 2013 | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s