Nyereményjáték bloggereknek – Nyerj egyedi tervezésű bannert a Kincsesfüzettel!

Ma éjféltől indul a Goldenblog 2013-as versenyének szavazása. Nagyon izgatott vagyok, mert én is indultam a versenyen, az életmód kategóriában – ne felejtsetek el szavazni rám!

A Goldenbloggal együtt elindítok egy kis nyereményjátékot. Tudjátok, mennyire odavagyok az egyedi bannereimért, amiket a kedves tervezett és készített nekem a blog születésnapjára. Arra gondoltam, hogy ezt az áldást – már hogy van egy lelkes, tehetséges webdizájnerem – megosztom veletek is. A Kincsesfüzettel tehát most egyedi tervezésű bannert nyerhetsz!

Mit kell tenned?

 1. Augusztus 1. és augusztus 20. között írj a blogodra, honlapodra, facebook oldaladra, tumblr blogodra, moly.hu blogodra stb. egy legalább 10 mondatos ajánlót a Kincsesfüzetről.
 2. Az ajánlóban legalább egyszer szerepeltesd a Kincsesfüzet linkjét (http://kincsesfuzet.hu vagy https://kincsesfuzet.wordpress.com) és említsd meg, hogy a blogra szavazni lehet a Goldenblog 2013 Életmód kategóriájában.
 3. Töltsd ki a lenti adatlapot, amelyben az ajánlód linkjét kérem el, és egy nevet és címet, ahol értesíteni tudlak, ha te vagy a szerencsés nyertes.
 4. Egy személy több különböző bejegyzéssel is nevezhet, de egy bejegyzést csak egyszer lehet beküldeni.

Mit tartalmaz a nyeremény?

 • Összesen három darab bannertervezési lehetőséget sorsolunk ki.
 • A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, és eljuttathatják hozzánk az elképzeléseiket, akár szövegesen, akár vázlat formájában. Ha nincsenek elképzelések, akkor az első terv a honlap vagy blog kinézetéhez igazodva készül.
 • Az első változat után egy alkalommal van lehetőség a változtatási igényeket leadni, ez alapján készül a végleges változat.

Az ajánlókat augusztus 1. és augusztus 20. között várom. Előre láthatóan augusztus végéig fogom kihirdetni az eredményt, ezután pedig rögtön felvesszük a kapcsolatot a nyertessel és megkezdődhet a közös munka.

HA MEGÍRTAD AZ AJÁNLÓD, ADD LE A NEVEZÉSED ITT!

(Megjegyzés: a nevezés mindenképp a fenti ív kitöltésével történik, de ettől függetlenül hozzászólásban is elküldheted az ajánlód linkjét, ha szeretnéd, hogy az olvasóim átkukkantsanak hozzád is.)

Hírdetés

Nyereményjáték bloggereknek – Nyerj egyedi tervezésű bannert a Kincsesfüzettel!” bejegyzéshez ozzászólás

  • Awww, köszönöm!
   Szavazok is rád én is!
   Összesen egyszer lehet szavazni egy kategóriában? Ez az első Goldenblogom, még nem vagyok tapasztalt. :)

   • Én sem vagyok még tapasztalt e téren, de nem engeett több szavazatot nekem az Ego-n belül (miután (ha már ego:) magamra szavaztam…).

    Nagyon köszönöm én is a szavazatod! :)

    A közös kedvencünk, az Urban:Eve-t nem találtam. Lehet, hogy az már honlapnak minősül?

   • Már korábban is írta (a Nők Lapja Café blogversenynél), hogy ő már befutott, nem szeretné elvenni a lehetőséget azoktól, akik még a feltörésre várnak, ez nagyon kedves tőle. :)

 1. Visszajelzés: Ajánló a Derűlátón – Szálljatok versenybe Katival a bannerekért! | Kincsesfüzet

 2. Visszajelzés: Visszaszámlálás | Kincsesfüzet

 3. Visszajelzés: Bannerverseny és Goldenblog eredményhirdetés | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s