Vicces gondolat a szerelemről

Az esküvői meghívónkba kerestem idézetet, amikor az alábbira akadtam – ami egészen biztosan nem kerülhetett a meghívónkra, de szerintem nagyon találó:

“A házasság nevű szövetség tagjai: egy férfi, aki nem tud csukott ablaknál aludni, és egy nő, aki kizárólag csukott ablaknál tud.” (George Bernard Shaw)

Az a régi vicc jut róla eszembe, amikor megkérdezik Mórickát, szerinte mi a szerelem, ő pedig azt feleli: – Szerintem a szerelem az, hogy a nagypapám horkol, a nagymamám pedig süket.

De én inkább G. B. Shaw-val értek egyet: a szerelem sokkal inkább az, amikor a nagypapa horkol, a nagymama hallása pedig éles, és mégis szövetséget kötnek arra, hogy életük végéig egy ágyban alszanak.

Hírdetés

Vicces gondolat a szerelemről” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ez aranyos :) És a nagymama annyira megszereti a horkolást, hogy ha a nagypapa egy éjszakát nem otthon tölt, nem érti, miért nem tud elaludni ebben a zavaró csendben. A nagypapa pedig már álmából fel sem ébredve, automatikusan fordul az oldalára az első karböködésre <3 :D

  2. Nagyon édes :) És igen, ugyan még messze nem vagyunk nagyszülők, de így működünk: ha nincs mellettem, nem alszom jól, ő meg nem is böködésre, de simogatásra is fordul <3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s