Esős születésnap

Ma van a születésnapom, ráadásul úgy esett, hogy ezen a napon tettem le a három éves főiskolai tanulmányaim utolsó vizsgáját. Tehát ez a nap a fordulónap szótári definíciója alatt is szerepelhetne.

Úgy terveztem, ezen a jeles napon euforikus hangulatban összegzem majd az életem állását és emelkedett gondolatokat fogalmazok meg arról, mihez szeretnék kezdeni magammal a jövőben. De ahogy már írtam, a sorsfordító napjaink nem mindig akarnak a fordulónapokra esni.

Így hát ez a nap csak egy szabad péntek volt, esővel, egy vizsgával, sok tumblr-böngészéssel, egy nagy sétával, ajándékbontással és kebabozással. Az emelkedett gondolatok majd jönnek, ha jönniük kell – és ki tudja, lehet, hogy a holnapi lesz az új életem első napja. :)

Hírdetés

Esős születésnap” bejegyzéshez ozzászólás

  1. De jó! Isten éltessen, nekem holnap van a születésnapom, de a páromtól már ma megkaptam az ajándékom. :) Nálunk elseje gyereknap, szóval ami engem illett, rég megjósolták, hogy rosszul állok a felnőtt léttel. Kellemes szép napot, és sok-sok boldogságot!

  2. Boldog születésnapot utólag is :)
    És ne aggódj: vannak ilyen fura születésnapok, amikor valahogy nem jön az eufória. Úgy tűnik, idén keveseknek adatott meg valamiért a születésnapok nagy megélése. :) De tekintheted úgy, hogy itt a lehetőség a születésfesztiválra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s