Kézzel írott üzenetek

Az elmúlt hónapokban nagyon sokat változott a kézírásom. A grafológusom szerint ez annak is betudható, hogy megváltozott a kommunikációs készségem, stílusom, és ahhoz is köze lehet, hogy egy változásokkal teli időszak így vetül ki az írásképemre. Akárhogy is, az utóbbi időben újra felfedeztem magamnak a kézzel írást. Emellett Gretchen Rubin blogját figyelve mindig látom az írónő kézzel írott saját idézeteit, a minap pedig Pinteresten ráakadtam egy pofonegyszerű, de látványos módjára annak, hogy hogyan lehet mutatósabbá tenni a kézzel írott szöveget (a trükk ennyi: vastagíts meg minden lefelé tartó vonalat).

Mindennek hatására hirtelen felindulásból ma elkezdtem motiváló üzeneteket gyártani. Elképzelhető, hogy a jövőben is jönnek még hasonlók, mert nagyon élvezem. Ezeket elsősorban az instagram oldalamon, másodsorban a facebookon, tumblren, twitteren (és azon keresztül itt a blog oldalsávján) láthatjátok.

20130119-215020.jpg

Hírdetés

Kézzel írott üzenetek” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon szép lett! Én is szeretek kézzel írni -pláne ha nem kell sietnem és van időm nem csak lefirkantani vmit :)
    (A link a megvastagítós ötlethez nekem nem működik sajnos -azt írja ki, h nem tud csatlakozni a webhelyhez, bár a főoldalát behozza, de az adott linket nem)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s