Louise L. Hay: A sikeres nő

Louise L. Hay: A sikeres nő című műve helyenként harcos hangvételű, erőt adó könyv nőknek, női nyavalyákra, olyan beidegződések, tévhitek eloszlatására, amelyekkel általában felnő egy lány és leéli az életét nőként. A hetvenéves, testileg-lelkileg változatlanul egészséges, sikeres, életvidám, töretlen alkotókedvű írónő, aki elnyomott, bántalmazott, szexuálisan molesztált gyerekként kezdte az életét egy szegény családban, nem kis utat tett meg, mire eljutott a lelki egyensúly azon szintjére, ahonnan már bátran taníthat és gyógyíthat másokat, érdemes elolvasni és megfontolni szavait.

Könyvében ír arról, hogyan válik egy nő a társadalom kirekesztő trenírozásának áldozatává (ha hagyja), milyen tanult viselkedési formákat hordozunk magunkkal. De ír arról is, hogyan becsülhetjük meg magunkat jobban, hogyan javíthatjuk kapcsolatunkat magunkkal, szüleinkkel, gyermekeinkkel, társunkkal, hogyan lehetünk sikeresek az anyagiakban, a karrierben, a szerelemben, hogyan maradhatunk egészségesek és érhetjük meg a hosszú, boldog, elégedett öregkort, hogyan segíthetjük magunkat és a körülöttünk élő nőket. Külön figyelmet szentel a szexualitásnak, a hozzá kapcsolódó káros hiedelmeinknek, a szexuális zaklatásnak és a leszbikusságnak is.

Igazi felemelő olvasmány, még ha talán nem is minden ponton érint mindenkit, bármelyikünk találhat benne rá vonatkozó részeket, hiszen még a mi társadalmunkban is rengeteg káros berögződést nevelnek egy lányba, nőbe, még a legnyitottabb szülők gyermekeivel is előfordul ez.

Jó szívvel ajánlom.

Hírdetés

Louise L. Hay: A sikeres nő” bejegyzéshez ozzászólás

    • Ne haragudj, csak most találtam meg a hozzászólásod a spam mappában…
      Azt hiszem, én csak ezt olvastam tőle, de igyekszem akkor vadászni a többit is! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s