Mókás keresőszavak 2012-ből

Amikor Viánál olvastam a 2011-es vicces keresőszavait, arra gondoltam, de jó lesz, ha majd egyszer, néhány év múlva én is olyan keresett leszek, hogy ilyen mókás utakon jutnak el hozzám. Hihetetlen örömmel tölt el, hogy a blogom fél éves kis pályafutása alatt is akadt már egy-kettő. Annyira ugyan nem fergetegesek, mint amiket Viánál könnyes kacagással olvashattam, de egyszer biztonsan eljön az ideje annak is. Addig pedig minden hónap első bejegyzésének összegyűjtése után újabb szórakoztató évzáróként itt vannak az én mókás keresőszavaim 2012-ből.

ami viszont a legfontosabb: mindeközben érezd is jól magad – Úgy is van. :) De mire is vagy kíváncsi?
azon kívül, hogy megszerzett tapasztalatainkkal tudatosan arrébb – Tudatosan arrébb mit? Megesz a kíváncsiság…
bajorzsömle – Nem a leghangsúlyosabb témám volt idén, de igen, a bajor zsömle jó.
byrne stinson idézetek – Van nálam Byrne, van nálam Stinson, de Byrne Stinsont nem ismerek.
flylady.netagykontroll alapha meditacio videoval – Valóban írtam minderről, de annyira szeretném azt az olvasót látni, aki minderre ennyire egyszerre kíváncsi!
ha a férfi nem becsül meg – … akkor nem is érdemel meg. Megjegyzem, a kedvesem azóta is üldöz emiatt a keresőszó miatt, én pedig csak bizonygatom, hogy egy szót nem írtam arról, hogy ne becsülne meg. :)
hogy megtapasztald, milyen az, amikor kilépsz a komfortzónádból, tégy apró, ártalmatlan lépéseket, ami… – Valóban. De megint csak nem tudom, miben segíthetnék én…
képi feszültségoldás – Nekem a tumblr bejött.
kreativ ágyazás – Fogalmam sincs, mire gondolsz, de mivel a google valóban az “ágyazás vendégszereplővel” hálás hétfői bejegyzésemet dobta fel, azt javaslom, tégy az ágyba egy tündéri kutyát, és helyben vagy.
kreatív hópihe – Minden hópihe kreatív.
macbook girl – Inkább iPad girl, de igen, a google jól ismer.
madebyyou üzletetbe lépés – Nem kell hozzá how to, csak menj be, nagyon aranyosak, nem harapnak. :)
mit kell tenned? képzeld el vágyott állapotodat, céljaid teljesülését – Szeretem a megválaszolt kérdéseket.
mitíváció posta – Hogy mi?…
naptár amibe írni lehet 2013-as – Határidőnapló?…
naptárba mit irjam – Határidőt?…
nincs problema csak kihivas – Jól beszélsz.
ojan irások amit a füzet be – A helyesírási szótár gyakorló másolását javaslom.
pisilő kutya – Félelmetes, de ez egy releváns keresés.
szakits arra is időt – Mire?

Hírdetés

Mókás keresőszavak 2012-ből” bejegyzéshez ozzászólás

 1. sokkal jobb lenne a blogod, ha nem másolnád viát ennyire :(
  de amúgy grat, mert jókat írsz, szépek a képek és szeretem olvasni a blogod.:)

  • Valóban veszek tőle és másoktól is ötleteket, ahonnan megéri – formában gyakran Via, tartalomban leginkább Jack Canfield, Szalay Ádám és Gretchen Rubin inspirál. Szerintem nem bűn, ha induláskor, a tanulás szakaszában (mert a blogolásban még erősen ott vagyok) az ember felhasznál mintákat olyanoktól, akiknek tiszteli a munkáját – minden jó tanulás ilyen. Remélem, hogy idővel én is egyre jobban rátalálok a saját hangomra, addig is bontogatom a szárnyaimat és tanulok úgy, ahogy tudok, attól, akitől érdemes.
   Örülök neked, gyere máskor is!

 2. Teljesen igazad van, el kell telni valamennyi időnek a tanulási folyamatban (kinek mennyi időre van szüksége), amíg letisztul a saját stílus, téma, érdeklődés, megmutatás stb. Szerintem jó ez az irány,
  Applepie valószínűleg azért írta a Via másolását, mert tényleg sokszor utalsz rá a bejegyzéseidnél, de Nekem például kifejezetten hasznos, hogy megnézhetem ott is az adott témát, mert mondjuk ennek a “keresőszavas” bejegyzésnek sem tudtam volna rögtön a lényegét (csak sejtettem), de a kettő együtt (a Viáé és a Tied) sokkal jobb volt.
  És egy másik blogerrel szemben korrekt is, ha utalunk az Ő eredeti ötletére :)
  Egyébként jók ezek a jelzések, mert fejlődik tőle az ember.

  • Ahogy írtam Applepie-nak is, valóban sok mindent használok fel leginkább Gretchen Rubintól, Jack Canfieldtől, Szalay Ádámtól és Viától, mert ebben az elmúlt időszakban leginkább ők voltak a mentoraim, a tanulásom forrása – természetesen mindig forrásmegjelöléssel.
   Majd alakulok még, remélem, csak jobb leszek, de addig is örülök, hogy azért szerethető a blog. :) És természetesen, minden visszajelzésnek örülök!

 3. Ezek haláliak! :D Szerintem sem gond Via, és abban is igaza van Hevának, hogy korrekt, ha valamii nem saját ötletről tudjuk, honnan származik. Ettől függetlenül én applepie hsz-ének is örültem, mert ezek szerint éppen rád kíváncsi, és az tetszik neki, amiket belőled lát :)

 4. Visszajelzés: Fél éves a Kincsesfüzet « Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s