Tervezd meg 2013-at!

Szalay Ádám riporter és motivációs tréner alábbi soraival még karácsony előtt találkoztam a Sikerkód Facebook oldalán:

Sokan mesélik nekem, milyen hatalmas elánnal készülnek a karácsonyra, hogy mennyit tervezgetnek – menüt és ajándékokat – hogy minden tökéletesen sikerüljön majd. És ez is fontos, természetesen. De én ilyenkor csendben meg szoktam őket arról is kérdezni, vajon 2013 megtervezésére mennyi időt és energiát szántak? Persze, csak azért, hogy az is jól sikerüljön majd.

Ti hogy álltok 2013 megtervezésével?

Ha visszalapoztok a Kincsesfüzetben, kaptok egy kis segítséget:

Az én életemben több jeles esemény is lesz a jövő évben (például az esküvőnk), amik önmagukban is elég célt és teendőt adnak nekem, emellett pedig, ahogy tudjátok már, a fejlődésemen a saját boldogságtervemmel szeretnék dolgozni. A januári témát már kiválasztottam, de nem szeretnék pletykálni, amíg a konkrét fogadalmakat ki nem ötlöttem hozzá.

Nektek mik a terveitek, céljaitok 2013-ra?

Hírdetés

Tervezd meg 2013-at!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Timi, nagyon tetszik a blogod, már régóta nézegetem. Biztatásodnak köszönhetően elővettem a platinumos cuccokat és véééégre elkezdtem tervezni. :)
  Legyen szép napod!
  Tündi

  • De jó, örülök neked! :)
   A Platinum tanfolyam jó volt? Én csak az alap tanfolyamon vettem részt (egyelőre :)).
   Jó tervezést, és gyere máskor is!

  • Rendben, köszi! :) A hosszabb távú képzési tervembe felveszem. :) Az egy évesben leginkább a diploma megszerzése szerepel :P, de utána is annyi helyre szeretnék menni, sikerkód platinum, agykontroll ultra, tanuláskontroll, masszázs, és kosarat fonni is meg akarok tanulni. :P Szerintem nekem nem lesz gondom az élethosszig tartó tanulással.

 2. Hajrá, diploma! Mit tanulsz?
  Agykontroll ultrára én is elmennék, bár sima agykontrollra is el szeretnék menni ismételni. Volt is itt nálunk ősszel, de akkor éppen számmisztika tanfolyamon voltam. :)
  A hosszú távú tervben tűzzománc, gyöngyfűzés, fotózás, Ho’oponopono van egyelőre. A rövid távú terv: számmisztika és tarot tanulás, be kell vágnom és gyakorolni, amit a tanfolyamon tanultam. :)

  • Köszönöm. :) Óvodapedagógiát tanulok. Levelezősként sajnos nagyon keveset vagyok ténylegesen gyerekekkel, de a tantárgyak érdekesek, az elmélet tanulható, a gyakorlati kurzusok pedig mindig izgalmasak, idén például több technikával is festettünk, és gyöngyszövött karkötőt is készítettünk.
   Ó, fotózás! Tényleg, azt is akarok tanulni. :) Bár a kedvesem, aki korábban sokat fotózott és kiállítása is volt, azt mondta, egyszer a kezembe ad egy jó gépet és egy alomnyi kiscicával kitesz a kertbe, és a nap végére megtanulok fotózni. :P Miután ez is szerepelt már a két hetes mániáim között, ezért az alapokból kicsit képeztem már magam, és mióta viszonylag jó beépített fényképező van a telefonomban és van instagramom, szárnyakat kaptam. :)
   A Ho’oponopono micsoda? Tudom, a google a barátom – de mindig jobb megismerni valamit olyasvalakin keresztül, akit érdekel, ezért inkább kérdezek. :)

 3. És óvónő szeretnél lenni? Jól hangzanak a gyakorlati tárgyak, csak a festést hagynám ki.
  Bevállalnék egy napot a cicákkal. és egy jó géppel :)
  Ho’oponopono micsoda? Nem tudom pontosan. :) Olvastam egy könyvet, annyit jött le belőle, hogy mantrázd folyamatosan, hogy szeretlek, sajnálom, bocsánat, köszönöm, ez segít a rejtett programok semlegesítésében. Két barátnőm volt tanfolyamon, imádták, de nem meséltek többet róla.

  • Nehéz kérdés. Amennyit óvodában tudunk tölteni levelző tagozaton, az épp csak belekóstolásnak elég, döntési alapnak nem, én pedig jelenleg nem gyerekekkel dolgozom. Ráadasul a jelenlegi munkahelyemet is szeretem, amíg nem muszáj, vagy nem nyílik sokkal jobb lehetőség, nem szívesen váltanék. De jó érzés, hogy plusz egy út nyitva lesz előttem, és anyaként biztosan fogom tudni kamatoztatni mindazt, amit tanulok.
   Értem, ha esetleg lesz hozzá szerencséd, mesélj még róla!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s