Nem az hálás, aki boldog

Nem az hálás, aki boldog. Az boldog, aki hálás.

A hála egy hétköznapi, könnyen tetten érhető, bármikor elérhető módja annak, amikor választhatunk, hogy figyelmünket a minket ért sérelmekre, bosszúságokra, szomorúságokra irányítjuk, vagy azokra a dolgokra, amelyek kedvesek, szépek, megmosolyogtatóak, legyenek bármily aprók. Hozzuk meg helyesen ezt a döntést nap mint nap!

Te miért vagy ma hálás?

Hírdetés

Nem az hálás, aki boldog” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia! Én azért, hogy még csak 18.04, de már kész az egész napi tevékenység listám. Most a rám szakadt extra szabadidőben bűntudat nélkül azt csinálok, ami jól esik minden kötöttség nélkül. :) Talán nekiállok, és festegetek, vagy rajzolok! És Te?

    • De jó! :) Jó pihenést neked! ^^
      Ó, köszi a kérdést! :) Én azért vagyok hálás, hogy három beadandót is leadtam a hétvégén, hogy az alkotói gyakorlatok tanár megdicsérte a rajzaimat, hogy ötös lett egy vizsga értékű zárthelyim, hogy a kedves hazaért a szüleitől, hogy ellátott ebéddel, a kutyusunkért, hogy olyan bolond és olyan pihe-puha, azért, hogy már csak egy beadandóm van, aztán pedig két lazább hét a vizsgaidőszakig, azért, hogy ma többször is tudtam segíteni apukámnak, egy jó beszélgetésért az egyik évfolyamtársammal, akivel ritkábban váltunk szót, azért, hogy enyhült az idő és téliről vissza tudtam váltani még az őszi holmijaimra, a finom teáért, amit a kedves főzött. Ömmmm, hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

  2. Visszajelzés: Felnőttségem titkai « Kincsesfüzet

  3. Visszajelzés: Fél éves a Kincsesfüzet « Kincsesfüzet

  4. Visszajelzés: Kérj és megadatik – Az imáról | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s