Inspiráló naptár 2013-ra

A naptár számomra mumus. Ami használható méretű (nem zsebnaptár), azt nem szívesen hordom a táskámban, ami nálam van, elfelejtem forgatni, ami az orrom előtt van nyitva, azt nem tartom mindig magamnál, és különben is, ezt ide írom fel, azt oda, amazt meg amoda.

Pedig ahol sikerül alkalmaznom a határidők figyelését (a munkahelyemen az asztali naptáramon, az iskolához egy dokumentumban vezetett határidőlistával), ott nagy hasznát látom, ahol pedig nem (családi ünnepek), ott nagy kárát. Ezért már régóta vágyom rá, hogy legyen egy határidőnaplóm, A Határidőnapló, ami mindig nálam van, ami mindig kéznél van, amiben minden benne van egy helyen.

Mióta egy munkatársamnál láttam, azóta kacérkodom a Paulo Coelho féle inspirációs naptárakkal, hiszen tudjuk, hogy ha valamire nehezen vesszük rá magunkat, akkor a legjobb, ha valami színes-szagos-ízes-kellemes dologgal lefizetjük magunkat.

A héten elszántam magam és utánabarangoltam a neten, az Alexandra ONLINE oldalán meg is találtam akciósan a 2012-es és 2013-as naptárt is:
Paulo Coelho: Pillanatok – Naptár 2012 (999,- Ft)
Paulo Coelho: Változások – Naptár 2013 (1799,- Ft)

20121113-164122.jpg

Megrendeltem, megkaptam. Színes, képes, csinos, inspiráló, kellemes, jó rájuk nézni. Remélem, hogy ezzel lefizethetővé válok, hogy rendszeres használatba is vegyem őket.

Ti hogyan tartjátok kézben a határidőket?

Hírdetés

Inspiráló naptár 2013-ra” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Jaj, ez olyan ismerős, én is pont így vagyok vele! Van egy falinaptár otthon, ami igazából egy heti beosztású asztali naptár -hogy rápillantva lássuk, mi a progi -de már ide is sok mindent nem írok be. Aztán lenne egy táskába férő ami túl kicsi, hogy oda mindent beírjak így már azt sem tudom, hova raktam. És még van a neten is naptáram -na ezt vezetem, a mobilommal kompatibilis, ott is látom amit neten beírok, ez jó, de pl pont telefonálás közben nem tudom elővenni ha nem vagyok otthon, így ez sem az igazi -pláne amikor lemerül a mobilom… egyelőre én is a tökéletes jövő évi naptárat keresem -megnézem majd, milyen ez a Coelho féle, hátha ez lesz az igazi -köszi a tippet! (amúgy is klassz a blogod, már egy ideje olvasom, de eddig csak RO módban)

  • Na, a falinaptárt már ne is emlegesd! Azt annyira nem használom, hogy ha véletlenül kapok innen-onnan, azt kiakasztom, aztán néhány havonta eszembe jut, hogy legalább hajtsak rajta egyet… :$

   A Coelhos most tetszik, szép, igényes, jó a beosztása, minden hetet új oldalon kezd, így minden hét végére jut egy kis jegyzetelő rész. A névnapokat hiányolom belőle.

   Itt találtam kifejezetten anyukáknak készült határidőnaplót: http://www.rendteremto.hu/hataridonaplo/

   Ó, és üdv a kommentelőim között, örülök, hogy olvasol. :)

 2. Visszajelzés: Heti vagy napi tervezés « Kincsesfüzet

 3. Nos, mivel én nagyrészt a gépen lógva élek… izé, az úgy volt… szóval mivel a gépen lógva élek, így nekem virtuális kis céduláim vannak. A Windowsnak van egy meglepően hasznos kis progija, a Sticky Notes, amivel az ember lánya “jegyzettömb-cédulákat” hagyhat az asztalán, hogy semmi fontos ne merüljön feledésba – én meg boldogan kihasználom a lehetőséget. Ezekre írom a heti céljaimat, a napi teendőket, egy-két fontos határidőt. Persze, ez csak azoknak válik be, akik hozzám hasonlóan sokat használják a gépüket. ;)

  A coelhós naptárt én is láttam már évfolyamtársaknál, valóban szép, és mindenképp igényesebb, mint a különféle reklám-naptárok. Remélem, örömöd leled a használatában. :)

  • Köszönöm. :)

   Meg ugye aki egy gépet használ egész nap. Én fél nap a munkahelyen, fél nap itthon. Igazából a telefont használhatnám, de nem szeretem… :$

 4. Szia Timi, remélem bejön majd Neked ez a színes-képes-kellemes, tényleg gyönyörű! Nekem is volt talán tavaly, de nagy bánatomra nagynak bizonyult ahhoz, hogy minden nap cipeljem, csak itthon tartva meg nem volt értelme… Jobban bejött egy kisebb Moleskine, aminek álomszép krémszínű lapjai vannak, heti bontású, sűrűn vonalazva és mindegyik táskámban elfér!

 5. Visszajelzés: Mindennapi ajándékaink « Kincsesfüzet

 6. Mindig van határidőnaplóm, otthon tartom, és amikor hazaérek, beleírom a dolgokat, de többnyire fejben jegyzetelek. Ajándékba viszont egy csomó ilyet kapok mindig, oda mindenfélét írogatok, hogy ne álljanak üresen.

 7. Visszajelzés: Fél éves a Kincsesfüzet « Kincsesfüzet

 8. Visszajelzés: Az én boldogságtervem – január « Kincsesfüzet

 9. Visszajelzés: Paulo Coelho – Odaadás – 2014-es határidőnapló előrendelhető az Alexandránál | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s