Adj többet… szívből

A Manna szappanok kapcsán írtam már arról, hogy hogyan legyünk igazi klasszisok és adjunk többet, mint amit elvárnak tőlünk. Tegnap is hallottam egy kedves történetet ezzel kapcsolatban, amit meg szeretnék osztani.

Az informatikai szaküzletet, ahol a vőlegényem dolgozik, azzal a kéréssel keresték fel, hogy fekszik a kórházban egy beteg kislány, a szobatársai mind el tudják terelni a figyelmüket a fájdalomról és a nehézségekről azzal, hogy a táblagépeiken játszanak, a kislány családjának azonban nincs pénze ilyen holmira.

Úgy vélem, a cégük már azzal lerótta a jótékonyság tizedét, hogy ajándékoztak egy táblagépet a kislánynak. Azonban nem ez volt az, ami miatt a kedvesem büszkén dagadó mellénnyel jött haza este.

Az ő feladata volt ugyanis, hogy harcra készre állítsa be a készüléket. Az operációs rendszeren kívül egy sereg játékot is telepített rá, hogy azzal ne a szülőknek kelljen vesződnie, a kislány pedig a doboz kibontásának pillanatában használatba vehesse a táblagépet. Figyelmet fordított arra is, hogy olyan játékokat válogasson össze, amik valószínűleg leköthetik egy hétéves kislány érdeklődését és megfelelnek az igényeinek.

Talán nem csak az elfogultság beszél belőlem, ha azt mondom, hogy ez ismét egy szép példája annak, hogy hogyan adjunk többet, mint amit elvárnak tőlünk.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s