Motiváló jelszó

Már írtam róla (és biztosan fogok még), hogy a fejlődésünket szolgálja, ha motiváló gondolatokkal, pozitív megerősítésekkel, a céljainkkal vesszük körül magunkat, hogy agyunkat ezekkel az üzenetekkel bombázzuk. Minél kreatívabban használjuk ki életterünket (a tükrök keretét, a hűtőszekrény ajtaját, a monitorunk sarkát, stb.) ezeknek a gondolatoknak a megjelenítésére (képekkel, kis üzenetekkel), annál hatékonyabbak vagyunk.

Egy remek módja ennek a számtalan jelszó, amit a különböző informatikai rendszerek (a számítógépünk, az emailünk, a honlapok, ahol regisztráltunk, stb.) kérnek tőlünk. Nagyszerűen ki tudjuk használni ezeket a lehetőségeket arra, hogy a kiskutyánk vagy a kedvenc előadónk neve helyett motiváló üzeneteket, célokat fogalmazzunk meg egy-egy szóban. Így akárhányszor be kell gépelnünk egy jelszót, emlékeztetjünk magunkat egy célunkra, vagy adunk magunknak egy pozitív megerősítést.

Sajnos már nem emlékszem, hol találtam rá erre a remek ötletre (ha valaki ismeri a forrását, jelezze), de mindenképp megosztásra érdemesnek tartom.

Hírdetés

Motiváló jelszó” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Motiváló háttérkép « Kincsesfüzet

  2. Nagyon jó ötlet, mindjárt gyakorlatba is átültetem! :) Én eddig telefonon ébresztőnek állítottam be ilyet, mert ugyanúgy be lehet írni hozzá szöveget, mint random értesítőhöz, úgyhogy minden reggel kedves üdvözlésre ébredek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s